(intro) yo jah kno star more time you a tek fi granted the time wey a spend with a friends now dem gonee
used to speak words inna two ??? when I school you make mi up when mi tell you seh mi cyan you tell mi seh mi smart seh break mi heart fi see you pass on
(chorus) when the preacher pray ova you body that dead so mi know mi lose a friend it's hurt mi to mi heart life wont be the samee so mi know mi lose a friend so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend yeahh so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend
(verse 1) I got to shout it out to my iconn(icon) although you pass and gone you are my donn(don) inna mi times of tribulation you I could rely on yeah I a tell you seh my heart it bruk from di day mi friend leggo off this rope who a go help I row across this boat no silver line inna mi life a just di darkest glow
(chorus) when the preacher pray ova you body that dead so mi know mi lose a friend it's hurt mi to mi heart life wont be the samee so mi know mi lose a friend so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend yeahh so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend
(verse 2) yeah wish I coulda see you one more time yeah so we coulda meds one more line buts mi vex and upset when people try fi tell mi seh you just your time now the murderers dem leff a thousand heart fi bear the pain dem kill you and swear seh dem gain you mi touch every time you hear mi daughta call yuh name inna Zion you aregin so we haffi meet again and roam di streets again and tings we use to do pon earth, in zion we dweet again all yuh face mi seet again memories repeat again mi know you body gone but you soul will neva end neva end nooo
ayy so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend yeah so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend ayy
Hook when the preacher pray ova you body that DAY so mi know mi lose a friend it hurt mi to heart, life wont be the samee so mi know mi lose a friend so mi know mi lose a friend, lose a friend so mi know mi lose a friend yeahh so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend
verse 1 (mhmm) I got to shout it out to my iconn (icon) although you pass and gone you a my donn (don) inna mi times of tribulation you I could rely on (yeah) I a tell you seh my heart it bruk from di day mi friend leggo off this rope who a go help I roe cross this boat no silver line inna mi life a just di darkest cloud
Hook when the preacher pray ova you body that DAY so mi know mi lose a friend it hurt mi to heart, life wont be the samee so mi know mi lose a friend so mi know mi lose a friend, lose a friend so mi know mi lose a friend (yeahh) so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend
verse 2 (yeah) wish I coulda see you one more time (yeah) so we coulda MEDS more one night, but mi vex and upset when people try fi tell mi seh; a your just your time, now the murderers dem leff a thousand heart fi bear the pain dem kill you and swear seh dem game yo it touch mi every time mi hear mi daughta call yuh name inna Zion you a reign so we haffi meet again and roam di streets again and teach di yutes to do good and don't hurt things and dweet again. all yuh face mi seet again memories repeat again mi know you body gone but you soul will neva end neva end nooo
chorus when the preacher pray ova you body that DAY so mi know mi lose a friend it hurt mi to heart life wont be the samee so mi know mi lose a friend so mi know mi lose a friend, lose a friend so mi know mi lose a friend yeahh so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend
ayy so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend yeah so mi know mi lose a friend lose a friend so mi know mi lose a friend ayy