Topic: CHINO-FORGIVE ME(lyrics)

CHINO-FORGIVE ME(lyrics)

Neva promise you nuh diamond and nuh roses
Nuh botha blame it on mi friends dem and mi crowdies
Nuh botha blame it on di showbiz
Because mi really check fi yuh, mi haffi meck yuh know dis

CHORUS
Girl I know I did you so wrong
But this time I gotta say so long
Please forgive mi,Please forgive mi
Please forgive mi (woii ay)
we've been playing this game for too long
But this time I think you must move on
Please forgive mi,Please forgive mi,Please forgive mi

VERSE 1
Well no hard feelings, no belly carried an ting
Hope you dont go to your grave, wid what I did an ting
My ego big an ting
But mi conscience woulda kill me if mi neva tell u all a dis
Big man ting
But you's a big girl, and mi know you will get over it
After couple glasses of gin and ting
No married man ting
It's jus the position im in
No attachments no string and ting (woee)

(CHORUS)
Girl I know I did you so wrong
But this time I gotta say so long
Please forgive mi,Please forgive mi
Please forgive mi (woii ay)
we've been playing this game for too long
But this time I think you must move on
Please forgive mi,Please forgive mi,Please forgive mi

VERSE 2
Baby Girl dont pree me
It's jus the feeling I was feeling at the time
Yes the feeling was so fine
I made you feel it in your spine
It's not the feeling from the wine
But this feeling that your feeling
Please don't feel it in your heart,
I beg you feel it in your mind
I'm! just a go-getta doing my music
Enjoying this bachelor life
Now it's back to my life
Couldn't keep you as my wife
Cause you too damn attached to my life
Suh mi haffi sing

CHORUS
Girl I know I did you so wrong
But this time I gotta say so long
Please forgive mi,Please forgive mi
Please forgive mi (woii ay)
we've been playing this game for too long
But this time I think you must move on(yoooow)
Please forgive mi,Please forgive mi,Please forgive mi

Neva promise you nuh diamond and nuh roses
Nuh botha blame it on mi friens dem and mi crowdies
Nuh botha blame it on di showbiz
Because mi really check fi yuh, mi haffi meck yuh know dis
Neva promise you nuh diamond and nuh roses
Nuh botha blame it on mi friend dem and mi crowdies
Nuh botha blame it on di showbiz
Because mi really check fi yuh, mi haffi meck yuh know dis

CHORUS
Girl I know I did you so wrong
But this time I gotta say so long
Please forgive mi,Please forgive mi
Please forgive mi (woii ay)
we've been playing this game for too long
But this time I think you must move on
Please forgive mi,Please forgive mi,Please forgive mi