RE: Di Genius speaks, says Kartel 'Cyaa Friend Again'

cgh567 wrote:

Shem wrote:

cgh567 wrote:

NOTNICE RIDDIM DEM BETTA DAN STEPHEN OWN DEM. NUH CHAT TO DAT. FROM U NAH VOICE ADDI, JAHVINCI AND DEM YTE DEH PON U RIDDIM DEM, U NAH SEH NTN.

Yuh ave Gaza fever cause seem like u d8ck riding

srtYUTE, SHEM OR W/E U WAH NAME, U SEE WEN MI MEK MI COMMENT DEM, DONT COME QUOTE MI WID YUH BAT.TY MAN ARGUMENTS, OK? MI NUH FUQ MAN U ZEET, SO IF IS A MAN U A LOOK, LINK MAFO OR CHRIS W ZEEN.

"DONT COME QUOTE MI WID YUH BAT.TY MAN ARGUMENTS, OK?"

ba.ttyman argument when you same 1 seh "
NOTNICE RIDDIM DEM BETTA DAN STEPHEN OWN DEM. NUH CHAT TO DAT. FROM U NAH VOICE ADDI, JAHVINCI AND DEM YTE DEH PON U RIDDIM DEM, U NAH SEH NTN."

andd look how much riddim empire nuh voice fa and it still turn inna hit

for example OUTBREAK and GUNSHOW riddimsuh weh yuh a try seh. Notnice caah even produce Albums good check Kartel  Pon di gaza mi sure kno seh it nuh reach 10 copies yet so why yuh a try seh, Kartel a sex yuh good or something mek yuh a ride pon dem name

Bwoy mi see seh nuff man waan bad up di genius. mi a read di post dem and di amount of badminded comment toward di yute are outstanding, but one stood out to me. kiprich 1st comment. kiprich, stephen is arguably the best producer in jamaica at present. yu caan bad up the man true im nah mek kartel and ryno step all over his career. what kartel and ryno did was wrong, a backstabbing ting gwaan, AND they were both at the heart of the matter. Remember that stephen neva diss NOR violate di man dem, and no1 in the big ship started war wit gaza. A gaza mi seh, but mi nah lie. KARTEL AND RYNO BADMIND NUH BL**DCL*WT. is the same thing with munga. and cgh watever, NOTNICE IS COMPLETE GARBAGE AND EVERY1 KNOWS IT. he is a below average producer, and he is only popular because of kartel. END OF STORY.

P.S kiprich, kartel did NOT make stephen. sure he played his part. like GAMEPUN said, artistes like donia, bramma, laden, chino, shema, mavado, frisco kid, etc.

P.S cgh. damn u are gay.

WOL A UNNO FIH STOP HATE PON NOTNICE, UNNO NO AVE NO REASON FIH A HATE DI MAN SO, JUS BILL MAN, UNNO A GWAAN LIKE UNNO NO WAH D MAN EAT A FOOD TO, HIM AVE A FAMILY FIH TEK CARE A LIKE EVERYBODY ELSE ENUH, STOP BADMIND D MAN TING, SOME A UNO COME LIKE SOME BIG p**sYHOLE

well, i'll be tuned to ER next week for the story

pun from mi de bout an si u a chat... a di first mi ever si u chat a real fuc.kry....... Everybody know se munga dis stephen an dem him try fivoice pan di man riddim dem.. so from u dis a man di man have all rights fi insult u when u waa run pan di man riddim...a doon corleone ting wid stephen mi wudn call dat beef... dat a more like compitetion to me.... An vybz violate di yute too,, plus him do song after dat a dis him a black ryno him jus a follow backa kartel like him a wallet...

cgh567 a Alliance mi se......... but a real talk u make... music neva come bout fi no one man so mi no si why di man dem a hate pan notnice.... Atleast mi no si him do nothing fi no man violate him yet!!!!

kiprich wrote:

mi notice sh all mafo can talk bout is B.A.T.T.y it surely shows where your mind is....whoever seh them scared of you...yuh obviuosly obsessed with dissing any body who nuh support alliance...all unno a do a try look digital fame pon zone.....nuff a unno a big fraud but all unno can do is chat

EEEDDIAAT ah who you

who you FA.S.SY

weh you can do bwoy....me nah dis man weh say gaza me diss likkle pu.c.ci  bwoy, Ba.t.tyman, Fish and eediat like u....Me speak my mind cuh everytime me come here me see u drink up all sh.i.t GAZA drop

IF bounty or movado do sumting wrong me nah rate it cuh me have my own mine and mi fi my own....Me no have no BOSS.  You come pon D thread and up to now cyaan point out one ting wrong wid what steven say but u just jump pon D man and cuss him up fi GAZA when is GAZA camp violate D likkle yute

Den you come send come idle threat affa u cuss up gampun and nuff man fi dem opinion...Me no care if u fraid me or like me.....You cyaan never see me inna D streets no day and bring ur ba.t.tyman talk.....Me no have time fi all dat fuqery deh deh

Just do sumting....Even is a bokkle u wah fling, fling it and see weh go happen

cgh567 wrote:

WOL A UNNO FIH STOP HATE PON NOTNICE, UNNO NO AVE NO REASON FIH A HATE DI MAN SO, JUS BILL MAN, UNNO A GWAAN LIKE UNNO NO WAH D MAN EAT A FOOD TO, HIM AVE A FAMILY FIH TEK CARE A LIKE EVERYBODY ELSE ENUH, STOP BADMIND D MAN TING, SOME A UNO COME LIKE SOME BIG p**sYHOLE

EVERYBODY FI EAT A FOOD, BUT DONT PUT DOWN A NEXT MAN A PRAISE DI OTHER, AT THE END A DI DAY A MUSIC THE THIND DEH INNO, HOW U FI COMPARE A BABY TO A TEENAGER, NOTNICE STILL YOUNG TO THE THING AND HIM NEED IMPROVEMENT, HIM NEED FI GO MUSIC SCHOOL, LEARN NOTES OR TEK LESSONS FROM SOME BIG MAN WHO INNA DI THING FI A LONG WHILE, NOBODY NUH TOO BIG FI LEARN, BUT SAKE A ARROGANCE WE GWAAN LIKE WE KNOW IT ALL

WE KNOW "A" SO THE REST A DI ALPHABET CAN DASH WEH, A JUST "A" ALONE MI WAAH KNOW.....DI MAN CYAAH DO THE THING SO.....EVEN KARTEL DID HAFFI GET SCHOOLED BY BIGGER ARTISTS............BUT TRU DEM A LIVE INNA FI DEM SMALL WORLD.............IT A GO HARD FI HIM

mi notice sh all mafo can talk bout is B.A.T.T.y it surely shows where your mind is....whoever seh them scared of you...yuh obviuosly obsessed with dissing any body who nuh support alliance...all unno a do a try look digital fame pon zone.....nuff a unno a big fraud but all unno can do is chat....DA COMMENT YAH STING @#$S yute move outa town f.as.s.y mi know punks have the loudest mouth...history always prove wha happen to people who love bad up them self fi nutten

steven a di boss..........................big up u self yute

All dem yutes yah a still chat. kiprich yuh badmind and cgh567 a follower
uno talk as if a empire alone inna di business and dat if dem nuh deh pon riddims di riddims nah guh buss

uno Chat to much ****ery

lol kiprich fulla sh.it like toilet pit lol... yute same way like how production did a gwaan before stephen.... a same way dancehall music did a gwaan before vybz kartel so dancehall can do widout him...caz right no kartel tunes dem no have no meaning

strate wrote:

lol kiprich fulla sh.it like toilet pit lol... yute same way like how production did a gwaan before stephen.... a same way dancehall music did a gwaan before vybz kartel so dancehall can do widout him...caz right no kartel tunes dem no have no meaning

exactly.

Kartel need fi guh pon a vacation caz a ****ery him adj and a singjay now

cgh567 wrote:

YUTE STOP LIVE INNA LUU. STOP LIVING IN DENIAL. NOTNICE IS SHYT AND 85%   OF JAMAICA AGREES WITH ME. IT WOULD BE MUCH MORE APPROPRIATE TO SAY THAT NOTNICE'S POPULARITY RATING RIVALS THAT OF STEPHEN'S. THEN AND ONLY THEN I WOULD AGREE WITH YOU. BUT TO SAY NOTNICE MAKES BETTER RIDDIMS THAN STEPHEN, IS LAUGHABLE. SHYT, HE CANT EVEN COMPETE WITH RUSSIAN. AS A MATTER OF FACT, MOST OF NOTNICE BEST RIDDIMS ARE PRODUCED OR CO-PRODUCED BY OTHERS. EG. ENGLAND TOWN, BOXING DAY, JEWELERY BOX, ETC.

strate wrote:

pun from mi de bout an si u a chat... a di first mi ever si u chat a real fuc.kry....... Everybody know se munga dis stephen an dem him try fivoice pan di man riddim dem.. so from u dis a man di man have all rights fi insult u when u waa run pan di man riddim...a doon corleone ting wid stephen mi wudn call dat beef... dat a more like compitetion to me.... An vybz violate di yute too,, plus him do song after dat a dis him a black ryno him jus a follow backa kartel like him a wallet...

all mi a seh is that fi a likkle yute inna di business weh a do so much good and ppl still a hate pon him , must have a reason, a two side to a story inno, nobody never hear dem man deh side a it, munga seh it was a likkle hype him a look when him diss steven, but chino tek up the war and defend him family and it get a way till all "parents "argument drop een, all mi a seh is that ppl need fi pree both sides to the thing also.........thats all

The genius fi know seh life is one big road and if feel seh people do him wrong then them time will come...but enough of him...if him is the only producer left in dancehall then this Genre of music will soon dissappear ...him still have a lot fi achieve him nuh that big yet....other yutes out deh a try build him a tek this thing too personal...likkle cry baby...who yes him still a teenager...mi just remember......si yuh all a sample over Dave Kelly work deh...at least yuh have the decency to admit that still

kiprich wrote:

The genius fi know seh life is one big road and if feel seh people do him wrong then them time will come...but enough of him...if him is the only producer left in dancehall then this Genre of music will soon dissappear ...him still have a lot fi achieve him nuh that big yet....other yutes out deh a try build him a tek this thing too personal...likkle cry baby...who yes him still a teenager...mi just remember......si yuh all a sample over Dave Kelly work deh...at least yuh have the decency to admit that still

lc

kiprich wrote:

KIPRICH, YOU ARE ACTING LIKE A LITTLE BIT.CH. SURE HE HAS ALOT TO ACHIEVE, BUT HE HAS ACHIEVED MORE THAN PROBABLY ALL IN AN INCREDIBLY SHORT TIME. YU BADMIND, AND YU NEED FI ADMIT IT.

Certifyde please name out all of Stephen achievements worldwide