Stephen can go f.u.c.k off still the production of the music start before big Ship and it will remain without you.....you a gwaan like Addi never help fi get yuh name out there...right now yuh thing drop big time in the streets...laden look like him soon flop..yuh betta hope seh Chino can keep up...Donia nuh deh nowhere...yuh fi go worry bout competing with Russian in the New year and low Notnice.....remember yuh is a uptown youth ...try nuh look down to hard pon the garrison ...yuh might nuh like it
Right now, Aidonia a one of the top 3 artist in a jamaica.
Stephen can go f.u.c.k off still the production of the music start before big Ship and it will remain without you.....you a gwaan like Addi never help fi get yuh name out there...right now yuh thing drop big time in the streets...laden look like him soon flop..yuh betta hope seh Chino can keep up...Donia nuh deh nowhere...yuh fi go worry bout competing with Russian in the New year and low Notnice.....remember yuh is a uptown youth ...try nuh look down to hard pon the garrison ...yuh might nuh like it
yute yuh just bludc**t badmind....................when yaah go realise seh nuh matter wah, unu cyaah stop weh di yute a do.......................................big ship done mek them name already, a nuh bludc**t vybz kartel alone mek stephen, dancehall mek him....dot u bludc**t figet that
aidonia, anthony b, busy,bramma, chino, delly ranx, elephant man, laden, frisco kid,einstien, bounty killer, beenie man, singing melody, shema. mavado and the list will go on
who give black rhyno him fuss big tune a road
"any boy diss the link make the paypa"
wasnt that rhyno's firsst video too, even shawn storm to $@#$%, him did deh pon di riddim
so go weh wid u evil head, if a unu alone, everybody dead fi hungry
yow you notice seh the word "HELP" preceded the phrase "gwaan like Addi never help fi get yuh name out there"...go learn fi read before yuh comment....plus what the F.U.C.K mi a badmind anybody in the music fah...mi nuh b.l.o.o.d.c.la.th do music fi eat food....my carrer nuh have anything fi do wid music so just chill fool...the music is in a f.u.c.ked up state and nobody can play like them don't have a hand in it....everbody just need fi bill right now including Stephen....cause right now him look anything but the f.u.u.c.king Genius
UNU DEFEND ONE GROUP A ARTIST AND THEN HAVE THE NERVE FI CALL OTHER PPL BADMIND AND BIAS MI DEFEND WHATS RIGHT FROM WHATS WRONG. A BUSINESS MI DO, MI NUH MEK NUH FOOL RUN MY SHOW
YAAH COME TALK BOUT ARTIST MEK PRODUCER, KARTEL MEK NOTNICE YES
SO A DI ARTIST DEM MEK JAMMYS? OR A HIM MEK THEM?
THE ARTIST DEM MEK PATRICK ROBERTS OR A HIM MEK THEM?
A BUJU MEK DONOVAN GERMAINE? OR A FI HIM HARDWORK MEK BUJU WHO HIM IS?
UNU NEED FI COME OUT A THIS SMALL PU$$YOLE WORLD WEH UNU LIVE INNA, A JUST UNU SELF UNU A FRIGHTEN
NUH YUH DID SEH HOW U A PROMOTER AND PRODUCER AND HOW YAAH BUILD UP YUH BIG HOUSE???
YUH TOO ****ING LIE, NOT EVEN MEMBA U TELL PPL SO
HOW U A GO MEK A STATEMENT SAYING KARTEL"HELP" AND U NUH MENTION THE OTHER PPL....SO I GUESS THE OTHER PPL NEVA DAT IMPORTANT THEN
yute yuh just bludc**t badmind....................when yaah go realise seh nuh matter wah, unu cyaah stop weh di yute a do.......................................big ship done mek them name already, a nuh bludc**t vybz kartel alone mek stephen, dancehall mek him....dot u bludc**t figet that
aidonia, anthony b, busy,bramma, chino, delly ranx, elephant man, laden, frisco kid,einstien, bounty killer, beenie man, singing melody, shema. mavado and the list will go on
who give black rhyno him fuss big tune a road
"any boy diss the link make the paypa"
wasnt that rhyno's firsst video too, even shawn storm to $@#$%, him did deh pon di riddim
so go weh wid u evil head, if a unu alone, everybody dead fi hungry
All right then maek all the artiste dem stop voice tunes and see how f.u.c.king far the producers dem go go with them tune a must be an instrumental industry dem a go create...Jamaican kenny Gs in Dancehall...lol...f.u.u.king idiot GAMEPUNK yuh barking up the wrong tree fool
U CAN STYLE MY NAME ALL U WANT, ALRITE MEK ALL A DI PRODUCERS DEM STOP MEK RIDDIM, STUDIO LOCK DUNG......A MUST BLUDc**t OPERA THIS A GO TUN INNA, WE A GO JUST HEAR ACCAPELLA ALONE, MEK WI SEE IF ARTIST A GO NYAM FOOD
Anybody want to bow and f.u.c.king salute stephen them can gwaan ...him still nuh have the achievements of Don Corleone so him fi easy
OHHH COUPLE MONTHS AGO U NEVA RATE DON THO, WHEN KARTEL HAD ALL TEH BIG HITS PON STEPHEN RIDDIM, HE WAS #1, DON CORLEON A LIVE INNA ILLUSION, HIM NEED FI REALISE SEH HIM CYAAH MEK ANOTHER RIDDIM LIKE DROP LEAF, COME WID A NEW CONCEPT
P.U.S.Syhole GAMEPUNK...the computer generated picture what you see next tgo me name is the 3 D represerntation of my ranch currently under construction fool...mi just come from the house site punk....a who sound badmind now idiot ...me oir yuh fassy
all Ryno a d*ck ride Kartel, wtf is his problem, him come outta nowhere a dis Stephen after all stephen do fi him. Empire full a nuff badmind yute. From kartel dissin up killer to kartel dissin up Deva bratt weh create empire wtf is that. nuh forget NUCLEAR weh a bad artiste weh Kartel never buss. only yute inna empire weh ago mek it big a JAH Vinci
P.U.S.Syhole GAMEPUNK...the computer generated picture what you see next tgo me name is the 3 D represerntation of my ranch currently under construction fool...mi just come from the house site punk....a who sound badmind now idiot ...me oir yuh fassy
I DONT HAVE A THING TO BRAG BOUT, MI A HARD WORKING YUTE, WHO A LIVE OFFA BASIC SALARY.............BUT MI KNOW BETTER MUST COME SOMEDAY.......NAAH MEK MI BA-TTY BUN MI FI GET RICHES
Genius to de wurl. Speak uh mind ute. Me never understand how some hypocrites can be so ungrateful. look how much de Genius do fi em. GOOD OVER EVIL, DUTTY BAD-MINE GO DUNG. SHIP KEEP SAILING CAUSE A JAH JAH PROTECT WE.
seem like some yute believe seh nutten nuh deh fi achieve in life if dem nuh sell dem soul if that is what yuh plan fi do GAMEPUNK we nuh need fi know thatt is betweeen yuh and whoever, all mi know is that mi a work fi bout 8 yrs now since me leave Utech and mi put my funds to good use...yuh a style mi as a liar so mi affi defend myself.....you too f.u.cking brite fassy...... anno everybody yuh fi pass yuh place wid
DELLY, MUNGA AND JAH MALO, DON CORLEON, COOLFACE, VYBZ KARTEL AND RHINO......................ALL THESE PPL A BEEF WID DI YUTE AND LOOK PON STEPHEN.............LOOK HOW HIM INNOCENT..............MMMMM SOMETHING NUH LOOK RITE TO ME.............MAYBE A NUH STEPHEN A DI PROBLEM INNO...........CUD BE CHINO
PUN U HAVE A POINT STILL ITS SOMEBODY ELSE TING A GWAN BUT I REALLY DNT THINK A CHINO DOH