bwoy it's very hard to say cos I-OCTANE HAD A GREAT PERFORMANCE HE HAD THE CROWD RAILING AND HE HAD ALL THE TORCHES BLAZING ALL THE WAY THRU HIS PERFORMANCE......CHUCK FENDA DID VERY WELL THE CROWD LOVED HIM SOO MUCH ..... KIPO DID WELL ALSO HAD THE CROWD RAILING.... KARTEL ENDED STILL AND HE WAS GOOD TOO
me cyaan say Liaeng no try eenuh...Cuh it kinda look like him under some serious pressure fi all D clashing ting....Him coulda send out merciless when Kippo call him name....But kinda come like a peace concert...
Me nah lie a bounty fan me be so WAR me say....Still deh is no way i can rate Karte performance over
Kiprich Twins of Twins Anthony B Pamputae Iyara Chuck Fender Lisa hype (I was impressed big time) I Octane
All of the above gave a better performance than Kartel, bounty and Movado....And their is no way a Coward can take sting NO SAH.
me cyaan say Liaeng no try eenuh...Cuh it kinda look like him under some serious pressure fi all D clashing ting....Him coulda send out merciless when Kippo call him name....But kinda come like a peace concert...
Me nah lie a bounty fan me be so WAR me say....Still deh is no way i can rate Karte performance over
Kiprich Twins of Twins Anthony B Pamputae Iyara Chuck Fender Lisa hype (I was impressed big time) I Octane
All of the above gave a better performance than Kartel, bounty and Movado....And their is no way a Coward can take sting NO SAH.
What is the point of the above post in response to mine????
How you so fool fool...Me never say either of dem man face inna ur pic take sting.....Me nah even too like dem performance.....Me just say Kartel inna D same boat. Ongle his fans save him cuh some of dem will give foward fi anything him say
Kippo work fi dat sting and him deserve D title......Even Lisa hype did better than Kartel
How you so fool fool...Me never say either of dem man face inna ur pic take sting.....Me nah even too like dem performance.....Me just say Kartel inna D same boat. Ongle his fans save him cuh some of dem will give foward fi anything him say
Kippo work fi dat sting and him deserve D title......Even Lisa hype did better than Kartel
Where u even there at sting? NO! That's my point. Ask anyone that paid for there ticket at sting. KARTEL TOOK IT HANDS DOWN!
How did that pic Establish that i was not at Sting uh MediaZone Ba.T.Tyman??
How you know I was not at sting?.....D same reason all of unno say Movado nah win sting unno nah apply it fi Kartel......At least Movado faced Kartel
Kartel on The other hand stay back stage while bounty deh call him fi clash
Kartel = Coward
No coward Cya take sting
Even though The majority of people "At sting Say Movado won The clash" All of unno still say kartel win it.
So are you Saying because most people who were at sting say Kartel tek sting him tek it fi real???
I saw D whole ting and me tell you straight no Bias Lisa Hype Had a more Exciting performance Dan kartel....D crowd just bias and give har nuff boo....but she turn Dat into one of D biggest Foward of D night
How you know I was not at sting?.....D same reason all of unno say Movado nah win sting unno nah apply it fi Kartel......At least Movado faced Kartel
Kartel = Coward
No coward Cya take sting
Even though The majority of people "At sting Say Movado won The clash" All of unno still say kartel win it.
So are you Saying because most people who were at sting say Kartel tek sting him tek it fi real???
I saw D whole ting and me tell you straight no Bias Lisa Hype Had a more Exciting performance Dan kartel....D crowd just bias and give har nuff boo....but she turn Dat into one of D biggest Foward of D night
Date me sah.
KMT!! All now you nah anwser my question! Where you there at sting?????????????
Kartel = Coward
No coward Cya take sting
Date me sah.
KMT!! All now you nah anwser my question! Where you there at sting?????????????
You right cuz foolishness alone u post....How can u not read and see me was deh deh....You no read say Me see everyting
What u want again eediat
Now every body at sting say Kartel take it.....only him fans and a couple others....majority nuetral ssay Kippo take it