Topic: LEFTSIDE-MAGNUM WI A BEAT(lyrics)

LEFTSIDE-MAGNUM WI A BEAT(lyrics)

Intro

10 long years mi a watch dah gal yah, enuh

Baby, Baby ... Leftside for the ladies

Ohhhh ... Its Leftside for the ladies

You got me tempted to touch, tempted to touch

Chorus

Lady, I've never seen a girl move her body like yours before

So bruck out, bruck out, get wild pon di dance floor

Yuh driving Leftside crazy, yuh rising the 2X4

Yuh rising the 2X4

Verse 1

Leftside a prove at the way the you move

Yuh set the record cause yuh full a lot a groove

Yuh mek things hard, til it bus like a balloon

Yuh mek mi wanna tek yuh on the beach like lagoon

Gal yuh hot, yuh a di real Mami Chula

Who have the waistline, the hoop weh a hula

Winning queen, yes a yuh a di rula

Come and tek measure off di rula

Chorus

Verse 2

Baby, yuh one so cute, yuh one so cute

So no other girl caan cute like you

You got the body weh a mad everybody

Good looks yuh nuh lack, like di caddy

Girl you are a winning queen

Move yuh body show dem weh mi mean

A 10 long years mi a watch yuh

Now mi glad seh mi finally got yuh

Chorus

Bridge

Girl, just keep on moving, don't stop what you doing

You driving me crazy

Keep on moving, don't stop what you doing

You driving me crazy

Keep on moving, don't stop what you doing

You driving me crazy

No other girl can hot like you

So tek the dance floor with soul for you

Chorus

Posts: 28884
thx