From Dave Kelly cut...music in Jamaica ****...People afraid fi talk, Bruce a tax the food..people a go drop dung when them walk, Crime on the rise open you eyes but all me a hear from the artists a who bore tongue, The ever creative Dancehall has been reduced to Gal or Gun, What about the social commentary the freedom of speech the issues weh we need to tell, When since it ok fi a artist a deejay seh him waan fi go a hell? This a no music again when lyrics can mek you get a gunshot, b*m**oc**t me a talk me mind even if it send me go Dovecot, One time people use to bus gun fi live...now them live fi bus gun, While politicians a laugh and a tax we outcome & we income, Dance a lock off early permit stop grant....... Maybe me a miss something help me understand, Thugs die young ...police no have no warrant and a walk inna me yard, Dog stop get tun cornmeal to how life a get hard, Maybe a my opinion alone maybe me a pree life too deep...... You know what mek me download two tune off a zone and go get a early sleep..