mafo mi done say u is mi boss dem cya violate u...dis brother tink say war is water gun and balloons still...my yute we upgrade with copper and lead u cya dis mafo cuz we will cum for u anywhere u deh...kartel self fi know say...if was mi mother or sister...or even a family member i hate...rhyno wuda have to carry his body parts to teresa palmer in a sack...tame,ill-matic and cgh just fi know say dem cya cum defend dem b-a-t-t-y teacher pon dis B-L-O-O-D-C-L-A-T zone ting u know...right now how dem try diss mi boss just get mi dark...mi ready fi shoot one of dem
its old & fu cker is talkin shyt & u sided the the @#$ , the man only seen half the of ting & run come on the zone with him **** ery ,
2-everbody ar talk bout shoot & u all from ja & anit go not one show & shoot ,slap,box nobody yet ,I WONDER IF u know how 2 uses a gun Yute
THE MEDIA ZONE TALK SHOW
-- Edited by Ill-matic on Wednesday 16th of December 2009 02:57:19 AM
its old & fu cker is talkin shyt & u sided the the @#$ , the man only seen half the of ting & run come on the zone with him **** ery ,
2-everbody ar talk bout shoot & u all from ja & anit go not one show & shoot ,slap,box nobody yet ,I WONDER IF u know how 2 uses a gun Yute
THE MEDIA ZONE TALK SHOW
-- Edited by Ill-matic on Wednesday 16th of December 2009 02:57:19 AM
not because u use your bowcyat mouth fi shoot your tongue inna your ooman @$$
ill-matic u cya ask mi bout badness u know...ur kinda badness is freaky stuff...dats very bad of u...STOP NYAM OUT UR GIRL YUTE...i shoot,kick,box and tomp noff time already...i leave all da b!t-ch slapping to u...go ahead and slap man like how dem gyal slap dem- B-A-T-T-Y-M-A-N
someman dont hav no girl 2 nyam , f uck or sport inna public so dem vex
yute if u see my girl u go want her...cuz she nicer dan all u can get in "virgin" islands...and ofcos all da girls are virgins cuz u nyam dem out