i been lookin 4 this , i remember that nite & fool it was not kartel it was the fanz dem who came to me the interview , F UCKIN FOOL , u love call kartel u wrost thenn ur BIG PU$$Y MADDA THAT CALL EVER MAN NAME THAT F UCK HER
anyway that was a dumb movie by that girl u comin inna ppl place & say something like that i would love 2 se someone comin inna my area i say damn dont like me
shyt u go anyway in anybody area or home land and say u like the ememies wtf u think will happen
kurt u jus talk ..
she call kartel kartel & it was a girl that say she need 2 dead & if u had watch the whole shyt u would know that kartel was behided the the buildin smokin trees
mi full of gunzzzzzzzzz pon the gaza
yow easy yuh *lo**c**t self unno not even kno *lo**c**t man an unno a run off unnno mout kartel a who fi dead ? any body can *lo**c**t dead
no but u nah fi a bad up urself so yute, a dat mi a seh, u jus a bait up urself, if u wah ppl on the zone fih think seh u a badman, find a better way to do it
i been lookin 4 this , i remember that nite & fool it was not kartel it was the fanz dem who came to me the interview , F UCKIN FOOL , u love call kartel u wrost thenn ur BIG PU$$Y MADDA THAT CALL EVER MAN NAME THAT F UCK HER
anyway that was a dumb movie by that girl u comin inna ppl place & say something like that i would love 2 se someone comin inna my area i say damn dont like me
shyt u go anyway in anybody area or home land and say u like the ememies wtf u think will happen
kurt u jus talk ..
she call kartel kartel & it was a girl that say she need 2 dead & if u had watch the whole shyt u would know that kartel was behided the the buildin smokin trees
mi full of gunzzzzzzzzz pon the gaza
Ba.t.tbwoy you ah LUUUUUUUUUUU
Are u insinuating dat Kartel not only orally ingested the Vaginal Cavity, he also ****s man like how dem mudda call up mun dat **** dem....hmmmmm
Plus me already tell you long time Shet you BOWCYAT mouth round here.....Is like D Chatter tongue you have, where transport p**sy nah get tired??
look from when dis gwaan, a weh da alien face batti bwoy post dis fa.......a gaza mi seh str8 but make the peace gwaan.dem likkle mediazone pusi ole ya love come post fuqry.ol alien face batti bwoy yuh nuh have nothing fi duh dan fi hate pon the gaza the man dem not even kno yuh.
aiight so is a joke ting yah now...How now brown COW...Me check say tame use him tongue pon zone like a plough....better him guh face book and cultivate farmville, and stop use him togue give gyal thrill
Mek me tell you ba.t.tyman tame..... stop long out your tongue like a train
From is a bad post bout addi...D whole Gay fraternity jump in and set up campaign
MEDIAZONE Ba.T.Tyman inna me sig wid him Ba.T.T.yman Claim
And ill-matic...suck WilmaClit till him Blu.dCl.a.at Tongue Sprain
CGH'567' plus D 2 = 5 '69' ..... Dat prove inna d 3 some him sock dem behind
And ODAIN cya refrain from climb GAZA spine
So me full D whole eep of dem of brain wid Carbine