First ting Big St. Lucia cuh dats where Me Family and friend deh deh.
A few Years ago Kartel Had to do a show in St. Vincent when he was still with Roach. From roach side of the Story Kartel left him stranded in St. Vincent. He called Kartel up and Kartel said he was on his way but never showed. The vinci dem hold roach and tell him he nah go nowhere till Kartel come. Roach Is a street yute so him pull a fast one and escape cuh me hear say dem woulda Kill roach down deh.
Dem vinci and Lucia yutes doe play from what i know. That was the begining of the Break up with roach and Kartel. Because according to roach Kartel instead of flying to St. Vincent to perform, went to the US to be wid his ooman lol. Problem is when his say it pon D interview nuff ppl say i **** roach ah talk and him just badmind Kartel.
Kartel knew goin to St. Lucia was a risk because he know He have serious beef wid dem man in St. Vincent. And he know St. Vincent is a few miles away from lucia. He got threats and dem say if him perform in lucia dat ah go be him last performance straight.
Dis ah no lie ting or no rumour. If him is a big man he will admit it, zeen. Real talk is if Kartel doe settle him ting wid certain man it nah go nice, cuh ting go sticky pon him.
-- Edited by Mafo on Tuesday 15th of December 2009 03:15:02 PM
kartel doesnt have a visa so how could he be in the us at that time
if you did read you woulda see me say a few years back. Me try get d roach interview weh him give talk d truth. If unno stop defending mun blindly and pree unno gwan see D truth
What me say deh is ting dat happen real...Dem send chatter flight fi him and him still nah show..Fraid him fraid fi him life ras
unu noh see the more unu chat a the more people rate the man and a more him come with summn creative unu cyah stop the man we noh give a phuck if him have beef over deh a GAZA MI SAY!!!
plus lucia man and vincy man roll together so problem dat already
not all of dem , vincy ppl hav the weed & the coke so dem trade st.lucia a lot , but vincy ppl dont play they kill the own family then there self
well if dem kill lucian man den dey have to kill demself cuz lucian man will go take dem where ever they go hide...so if dem man get agravated as kartel give dem a no-show den dey can cum take him on da gaza
dan kno we doh play in lucia ...... good ting me nuh deal wid ticket, i wudda pay at da gete buh since him wasn't coming me didn't even go to d show .... buh me hear d dawgs seh kartel eh come cuz he kno we wudda get bottle .....