dis peace thing ya nah just fi gwan a jamdown cause in a my yard...st.vincent the thing a gwan rampant too star.... dem fi try do this through the whole caribbean... yo zeet
not long but for me a tink they doin it jus to get on these big shows infact without them promoters nah mek the $$ weh dem ago want like daaaah we duty jamaicans lub d fookry so any weh di 2 a dem a proform we de
well as far as i see it they were forced to do it cause govt set fi dem by banning shows that them go on and u dun kno money affi mek so if that gets threatened then d war affi stop u zi mi worse prezi seh dem fi dun it u cyaan vialate d prezident and live eno!
lolol those "gaza / gully mi seh still" comments a jus @#%#^&! Only the hardest gaza / gully fans dem seh str8 gaza / gully now. When peace hits, dem hav nuttin fi seh cuz dey look like fools now. stay pon dis bull%&%* jus mek u look more dumb *facepalm
Unity mi seh!!
When one of dem start dis@#%#^& again, he loosesmy respect.