vybz a fool an dunce... intelligence ano jus putting couple big world togather... while a man se him brilliant... Wi must si it ina him actions... a dunce move fi a deal wid not nice alone... Him shoulda wait till not nice more global...
Strate, have you considered suing your brains for non-support?
Kartel stuck in a vocal rut - songs all sound the same (thanks to notnice his "Vocal Producer") him need fi start Dj a bit and vary di ting. Kartel has lost versatility!!
TEACHER IS BACK an as pun seh the KARTEL-LIFE STORY...SONG DEH REAL....WELL PON DI GAZXA NUH DAT BAD BUT IT CAN GWANNN...UNUH AFFI MEMBER SEH NOTNICE NEW INNO....UNUH JUST A PRESSURE DI MAN SUH
Boy my no hate pon D mun. The Vybez kartel their have deh right now not my kinda artist. Me last rate Kartel when him p**syhole mofraudo.
All my hearing from Kartel now is auto tune and R&B. Goor song Writer, decent artist with delivery....but me nay inna D hype. Him disapoint me cuh me did expect him to go toe to toe wid bounty then him back outta D war when bounty mash him up
Me even expect him to put up a fight against Deva like Munga but him sing one chune when D yute ansa and kill him lame chune him bakc down.
Like srsly where is the Kartel That did not back down for Veteran Spragga benz or Assassin. Or d Kartel dat was dissing Bounty and saying him fraid
That d Kartel me like and thats D Kartel I use to support....All those dat support D bag of Hype ah fi dem own......Me support music and Kartel 2009 is beh fuqery and him can do much better dan dat Straight
WE ALL KNOW BIGSHIP HAS THE BEST BEATS SO YES ITS FOOLISH OF HIM. I KNOW A PRODUCER WHO NUH BUSS YET AND HAVE WAY BETTER RIDDIMS THAN NOTNICE HAVE PRODUCED.