kartel a try find a smart way out of the clash which we know if cant tek on killla alone much less vado wit him suh mi nuh know wey him a try bring off bout 9mil if fi get 9 shot out the 9milli if probably want it wen him dead fi feed him yute dem.
kartel hungry! him no have no money.1 kartel a look some money! Kartel certainly know how fi back down cause him no ready fo not even killer. idiot boy kartel.
ADDI DI BLEACHER CLASH MAVADO FOR FREE LAST YEAR, SO HIM CAN CLASH FI FREE AGAIN THIS YEAR. HIM JUS AH TRY BACK OUT DI WAR FI SEH HIM NO GET DI MONEY HIM WAAN.
kartel is a clown (and im sayin this as some1 who used to rate him as an artist). if you have balls jus clash the 2 a dem and stop run up ur mouth! (and every1 who brings ba++y talk to me, go back off!)
-- Edited by +0p$h0++@ (Mod) on Thursday 26th of November 2009 10:38:45 AM
vybez cartoon a bate im just a chat off im mouth like b!$%h ana try look a hype inna de streets this goes tu say im bruk like dog !!!!!!!!!!bounty and mavado must ask fi a double and hear wah cartton woulda seh
And why would they both want to take him on simultaneously. Its jus a mind game him a play cuz if they do that, the crowd will back him as the real big man to take on two other artistes same time. Plus it would seem Killa caayn manage on him own.
furthermore, why him never asked laing fi dat last yr? What? He feels threatened now? A wah really wrong wid deh yute deh? KMFT
And why would they both want to take him on simultaneously. Its jus a mind game him a play cuz if they do that, the crowd will back him as the real big man to take on two other artistes same time. Plus it would seem Killa caayn manage on him own.
furthermore, why him never asked laing fi dat last yr? What? He feels threatened now? A wah really wrong wid deh yute deh? KMFT