illmatice membe me tell you SHET UNNO BOWCYAT MOUTH how you so badmind fi creat old rumor like dat pon D DJ you Dis is only music how u Carry so much feeling fi wish bad pon another man to D point where you carry News say him get shot Is through JACKASS like you we nah have a 2pac or Biggie
bwouy u a reaal fool it's me y biggie & 2pac not a around f uckin fool
Is only a Bowcyat can ever post dem f.cu.kery you post round yah so
Mafo wrote 9s ago:
ILLMATIC FROM UR PICKNEY WE SEE U HAVE A GYAL TO SUK
Ill-matic wrote 13s ago:
YES I HAV A GAL 2 SUK
Ill-matic wrote 31s ago:
YES I SUK p**sY & i can get kids to u se my pic my son where is ur mafo
DJFiFTY24 wrote 24s ago:
ill-matic a move like a fish
Member Dat confession deh, where u admit you ah BowCYAT
From dem time Deh me know say PILL-ManDic ah WASTE MAN
illmatice membe me tell you SHET UNNO BOWCYAT MOUTH how you so badmind fi creat old rumor like dat pon D DJ you Dis is only music how u Carry so much feeling fi wish bad pon another man to D point where you carry News say him get shot Is through JACKASS like you we nah have a 2pac or Biggie
Mafo wrote 9s ago:
Ill-matic wrote 13s ago:
YES I HAV A GAL 2 SUK
Ill-matic wrote 31s ago:
DJFiFTY24 wrote 24s ago:
damn ill yuh ah bowcat dawg??? wow lol cyan believe u n lisa hype inna di same business, n wah kind a phuck up post dis? and no resource fi hold yuh statement? smh shame yute
Mafo wrote 9s ago:
Ill-matic wrote 13s ago:
YES I HAV A GAL 2 SUK
Ill-matic wrote 31s ago:
DJFiFTY24 wrote 24s ago:
wtf mafo yute u *****-man how u call up my name so
Mafo wrote 9s ago:
Ill-matic wrote 13s ago:
YES I HAV A GAL 2 SUK
Ill-matic wrote 31s ago:
DJFiFTY24 wrote 24s ago:
wtf mafo yute u *****-man how u call up my name so
Who me call you name you seh??
Ooooooh you mean "BowCyat"
sorry me forget you mouth ah d biggest Washine Machine inna the Virgin Islands....courts and Singer have Wirlpool.....But me hear your Brand Dem ah WerlSpooon......Cuh when Dem Say p**sy you Say EAT
A gaza mi seh, But is a ***** bwoy post this how u fi come a wish dead pon a man? ***** man u tek it too far u think kartel would a want see Movado dead F..king FOOL