this man a real fool, so what!! if the not-nice uses to wash cars livinin in ja is hard , ppl wash cars, cut hair ,jerk chicken, clean floor all type of thing 2 make money not everbody can get a real job lots of ghetto yutes stop go ar skool so them hav 2 hustle.
I guess DJ f**** is a millionare never work a day inna him life , this man a f uck in fool this man ar bringin down the gully yutes dem & all ppl that hustle 4 paper with dem fu ckery talk
the man uses to work 4 u all & u diss up man so wtf if there is no love in the area u in wtf thing man should do about it ppl.. ur only ppl ar diss u up so
shyt dont talk if vado was done inna the business when he diss the man dem type of fu ck will kill a yute selfconfident & .
when the ghetto yute listen 2 dem type of fuc kery talk bout what man use to do & how man use to make dem money wha u think is the first thing will run inna dem brain ___________ a gully yute mind is easy destroy with dem type of foolish talk
I wonder if this man know How much a dog fight can bring in , yute u can make 5,000 to 50,000 off a dog fight & Dog fight is like music if u hav good dogs ppl will make to fight & buy ur Dogs
A fightin Puppy can cost from $800.00 to Gud Know so wha f uck u ar talk
F**** say he only beat gal u really alliance member only ba ttyman beat gal & @#$gots .
beat gal
f**** u need to go listen 2 some B.I.G.G.I.E the man want from nobody 2 somebody u hav 2 start somewhere , money dont drop from the sky
Same thing kartel and movado take cuss each other. Who was jerk man from who was barber, me no really xpect dem followers to do nything dif. all dem want act like de born in riches
Youth Nuh Mek True You Say Gaza Mek Yuh a dis people Fe Dem, voicing on a riddim whithout permit a vialation of the record label nuh care how fool the riddim want be, suh big big gaza artist like addi weh have two produce a work under him shouldnt mek a mistake deh, the man have a right fe say wah him want say him coulda sue kartel and donia fe dat you lucky a just dis him dis dem, like 3star say suk yuh madda is not a dis dat shorty use kartel mouth as a pis pot!!!!!!!!!!!!
SO UMMMM KARTEL N DI GAZA MUSS FIX UP DEMSELF ... N TEACH DI YOUTHS UPLIFTING TINGZ ... AN U PROUD FI TALK SEH U BOX UP UR GYAL AN SHE HOLD IT ... A WONDER HOW SHE FEEL NOW (IF IS A "SHE" THAT IS) ...
NEXT TING ... STOP MIX UP GOD WITH DI GULLY gad OR DI GRUNG gad ... CUZ GOD NUH HAVE A TING FI DO WID MUSIC WAH PROMOTE VIOLENCE, LEWDNESS, ETC ... FURTHERMORE IF THE WORLD DONE 2MORO BOTH DI GULLY N DI GAZA A GO A "HELL" ...
F**** A LUUUUU ... UR ONE PRODUCE THE BUSINESS DON'T NEED RIGHT NOW ... I NOT WISHING BAD FOR ANY1 BUT YOU DJ F**** SOON END UP IN THE NEWS OR IN THE PAPERS ...
commentors badmind u seet...dem fi lowe de man cuz ah him tek him time fi create him own riddim enuh...kartel fi get bullit...why fr@ss nuh link deva fi voice pon it?