p**sy f**** guh suk u madda is like u feel a hype tru di man dem voice pon u ediat riddim .. p**sy u suppose to greatful seh kartel n donia voice pon u riddim cause di one bagga iron ballon wuddnt mek da riddim deh reach nuh weh .. suk u madda f**** u muss f**** fi real
Nigga... Wha Wrong Wid Be Humble and Be Happy That other artist rate your riddim and voice it...don't be badmind... true You alliance....nah mean you haffi badmind that other artist voice your riddim... :stupid:
them nah hole nuh meds star,him probably still not going to make a dallar off it anyway cause the rest of the tune them nuh make it.lol should be happy.
Nigga... Wha Wrong Wid Be Humble and Be Happy That other artist rate your riddim and voice it...don't be badmind... true You alliance....nah mean you haffi badmind that other artist voice your riddim... :stupid:
how yuh suh foooooooool what if u had a riddim and ppl just jump pon it suh how would u feel stop make poca mad yuh
this man a real fool, so what!! if the not-nice uses to wash cars livinin in ja is hard , ppl wash cars, cut hair ,jerk chicken, clean floor all type of thing 2 make money not everbody can get a real job lots of ghetto yutes stop go ar skool so them hav 2 hustle.
I guess DJ f**** is a millionare never work a day inna him life , this man a f uck in fool this man ar bringin down the gully yutes dem & all ppl that hustle 4 paper with dem fu ckery talk
the man uses to work 4 u all & u diss up man so wtf if there is no love in the area u in wtf thing man should do about it ppl.. ur only ppl ar diss u up so
shyt dont talk if vado was done inna the business when he diss the man dem type of fu ck will kill a yute selfconfident & .
when the ghetto yute listen 2 dem type of fuc kery talk bout what man use to do & how man use to make dem money wha u think is the first thing will run inna dem brain ___________ a gully yute mind is easy destroy with dem type of foolish talk
I wonder if this man know How much a dog fight can bring in , yute u can make 5,000 to 50,000 off a dog fight & Dog fight is like music if u hav good dogs ppl will make to fight & buy ur Dogs
A fightin Puppy can cost from $800.00 to Gud Know so wha f uck u ar talk
F**** say he only beat gal u really alliance member only ba ttyman beat gal & @#$gots .
beat gal
f**** u need to go listen 2 some B.I.G.G.I.E the man want from nobody 2 somebody u hav 2 start somewhere , money dont drop from the sky