G WHIZZ-MAMA DONT WORRY(lyrics)

Just a little but longer mummy cause it soon come
Better soon come
Just a little bit longer all our troubles and trials soon done
I pray to jah to make you stronger mummy cuz it soon come
Better soon come
Just a little bit longer all our troubles and our trials soon done

V1

I tell u mama mi woulda give u a million for every time u struggle every perspiration
Mama u worth more than a trillion! There is nothing i can do to repay u the great one
Mama just a little bit longer dem a play my tune pon the radio now
Just a little bit stronger my voice is da one in da studio now
Mi ago use back the same words wat you share
Jah never give a man more than what he can bear

Chorus

Better soon come
Just a little bit longer all our troubles and out trials soon done

V2

Mama mi soon come tek u offa di roadside
Mi a work real hard fi mek u stop sell pon di roadside
And mek u start to live some good life
So u don?t have to worry yourself no more and ya pressure na haffi go up high
Remember when mi did fi graduate
Mommy couldn?t find da fee fi pay so mi couldn?t celebrate
But instead she went n borrow from her friend so mi kno when me reach my mumma cant broke again

Chorus
Better soon come
Yeah yeah 
Better soon come
Just a little bit longer all our troubles and out trials soon done

thx