Just a little but longer mummy cause it soon come Better soon come Just a little bit longer all our troubles and trials soon done I pray to jah to make you stronger mummy cuz it soon come Better soon come Just a little bit longer all our troubles and our trials soon done
V1
I tell u mama mi woulda give u a million for every time u struggle every perspiration Mama u worth more than a trillion! There is nothing i can do to repay u the great one Mama just a little bit longer dem a play my tune pon the radio now Just a little bit stronger my voice is da one in da studio now Mi ago use back the same words wat you share Jah never give a man more than what he can bear
Chorus
Just a little but longer mummy cause it soon come Better soon come Just a little bit longer all our troubles and trials soon done I pray to jah to make you stronger mummy cuz it soon come Better soon come Just a little bit longer all our troubles and out trials soon done
V2
Mama mi soon come tek u offa di roadside Mi a work real hard fi mek u stop sell pon di roadside And mek u start to live some good life So u don?t have to worry yourself no more and ya pressure na haffi go up high Remember when mi did fi graduate Mommy couldn?t find da fee fi pay so mi couldn?t celebrate But instead she went n borrow from her friend so mi kno when me reach my mumma cant broke again
Chorus Just a little but longer mummy cause it soon come Better soon come Just a little bit longer all our troubles and trials soon done Yeah yeah I pray to jah to make you stronger mummy cuz it soon come Better soon come Just a little bit longer all our troubles and out trials soon done