Topic: VYBZ KARTEL-FI DI GAL DEM(lyrics)

VYBZ KARTEL-FI DI GAL DEM(lyrics)

(intro)
gaza the girl dem say you nuh don
so weh mi fi do,wah

supm fi di gal dem
from yuh body dont condemn
wine and touch your waist my lady show dem
yuh cute face my baby
bruk out mi gaza gal demmm

(chorus)
mi love you more dan even life itselfff(more dan even life itself)
you wine your body with a confidence
mi feel di riddim when di song a playyy
mi love it when you turn your backway

(verse 1)
hold on
baby odda wine deh mi like
set it so like seh you deh pon di bike
mi know you nuh leggo mi know you hold tight
da one dey so brightin till di bright light
you know you goody goody and you pretty pretty like
mi seh you goody goody and you pretty pretty like
nuh man a nuh switch and yu a nuh ??
you celebrity sat us ?? satellite

(hook)
you mi waan fi my wife
you mi love fi the rest of my life mmm
baby you body alright
wine up your waist up inna di video light
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmm
you are di star di sunlight
you are everyting inna my life
wine fi mi now

(chorus)
mi love you more dan even life itselfff
you wine your body with a confidence
mi feel di riddim when di song a playyy
mi love it when you turn your backway

(verse 2)
mi nuh see nuh gal out de way a wine like u
a ticky and a tocky inna time like u
mi love how you a bubble and a look pon mi
just so mi know seh yuh friend tell you seh mi like u
mi love how de jeans deh so gone pon u
mi fi tek off if your clothes you'll put on pon u
bring yuh a new fren fi don corleo
mi know mi nuh waan nobody but you

(hook)
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmm
baby you body alright
wine up your waist up inna di video light
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmmm
you are di star di sunlight
you are everyting inna my life
wine fi mi

(chorus)
mi love you more dan even life itselfff(more dan even life itself)
you wine your body with a confidence
mi feel di riddim when di song a playyy
mi love it when you turn your backway

(verse 1)
hold on
baby odda wine deh mi like
set it so like seh you deh pon di bike
mi know you nuh leggo mi know you hold tight
da one dey so brightin till di bright light
you know you goody goody and you pretty pretty like
mi seh you goody goody and you pretty pretty like
nuh man a nuh switch and yu a nuh ??
you celebrity sat us ?? satellite

(hook)
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmm
baby you body alright
wine up your waist up inna di video light
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmmm
you are di star di sunlight
you are everyting inna my life
wine fi mi now

(chorus)
mi love you more dan even life itselfff(more dan even life itself)
you wine your body with a confidence

Super Member
Posts: 2912

Posts: 28884

 

Posts: 10119