kmt ... Teacha a him own big man ... him nah go b there
Bounty a trace like a likkle gyal and him luv video light ... waste man
GaZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dem ar beg fren , bout big up gaza , them know gaza run the whole caribbean & the f u kin world so dem no hav a chose but to say big all kartel fanzzzz dem ... WAR WE COME 4 WARR.....
GAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-- Edited by Selecta Illmatic on Wednesday 11th of November 2009 12:12:50 AM
I think this will be the same result as Killer's and Beenie's attempt to set aside differences over the years which we all know isn't going to happen anytime soon. Artistes constantly mentioning it's just a lyrical war, is it really? We all know Gully & Gaza on one stage is going to be chaos! I myself would love to see the day all of this BS goes to rest, it's way overboard at this point if you ask me but it's left to be seen.
-- Edited by blank06 on Wednesday 11th of November 2009 03:51:35 AM
it not going to help.. sting deh too close. ppl want fi see clash at sting
I LIKE THIS COMMENT, BUT WE ALL KNOW IF THIS SETTLEMENT MATERIALIZE, THAT WOULD BE GREAT FOR JAMAICA.....HOWEVER WE ALL KNOW THIS IS DANCEHALL WHICH IS CONTROVERSIAL........
-- Edited by PRODIGIUM on Wednesday 11th of November 2009 10:06:08 AM
gully, alliance...anything a anything...but betta jamaica wi seh,,,,this big event need fi happn still(naw talk nuh fren thing) but even if a fi pretend seh dem comfortable there..need this as a proper attraction fi develop di place not sink it...cho fcccuk, mi nearly all confuse mi self.. WARRRR wi seh..KABOOM!!!
a gaza mi seh mi dan like fi si dat gwan yes mek d fanz dem si seh a lyrical ting d fanz dem a mash up d music dem a mek kartel and mavado look bad u zimmi is like d man dem a fi keep a show together an perform dem song dem weh dem did do together fi get threw dem fanz dem head gaza mi seh