Topic: GAZA KIM-I LOVE YOU(lyrics)

GAZA KIM-I LOVE YOU(lyrics)

INTRO: as far as i can see, your love is apart of me. you have yuh baby modda them, but mi nuh care yuh mek mi say.

BRIDGE: i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, oooh i love you, i love you.

CHORUS: no ones taking whats mine, my man i mine it seal and it sign, don't mean fi mash up yuh love life, but we've been together a very long time, and me nah let you taking whats mine, dah love yah design fi last ah life time, don't mean fi mash up yuh love life, the lord will see you if you make me cry.

VERSE 1: one memba you ah my man, two may your love come and go, three me nuh see nuhbody i would dis yuh, four now were right back at one. nuff time when me see yuh and har drive past me wid all yuh two son. pain inna mi heart and mi body get numb, why you wanna hurt me so my love, me nah give up.

CHORUS: no ones taking whats mine, my man i mine it seal and it sign, don't mean fi mash up yuh love life, but we've been together a very long time, and me nah let you taking whats mine, dah love yah design fi last ah life time, don't mean fi mash up yuh love life, the lord will see you if you make me cry.

VERSE 2: mi feel like seh yuh baby modda pick up the rake ( woman ano idiot ), like me she love you so like me she hold the faith. me nuh see nuh bwoi fi tek yuh place, so why yuh do tings in front me face, me friends say why me let you treat me like dawg, but mi nah go pass mi place. yuh know mi woulda do anything for you, anything you want me too, so baby why you wanna hurt me so my love, me nah give up.

BRIDGE: i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, oooh i love you, i love you.

VERSE 3: one memba you ah my man, two may your love come and go, three me nuh see nuhbody i would dis yuh, four now were right back at one. nuff time when me see yuh and har drive past me wid all yuh two son. pain inna mi heart and mi body get numb, why you wanna hurt me so my love, me nah give up.