Topic: ESCO-THE ONE(lyrics)

ESCO-THE ONE(lyrics)

(intro)
ladies
mi gal(it's esco)
mi gal (a yuh) lock it down(oohhh)
gal di man seh a yuu
youuuuu mi gal gal di man seh a youu
talk to the girl dem esco
woohh

(verse 1)
dem gal ya have a man problem a try
cant ?? a end up cant dem but
you a goodas and yuh nah watch dem
cah some gal nah have no life yeah

you a wife material no matey
a man nuh tell her seh him love har lately
when you see dem yo yuh nah go linga then
put up a finga then

(chorus)
cause you are the one,
the first lady,
no matta weh gwaan a yuh a him baby
yuh man love yo dung to the ground wey you walk but some gal a get walk upon
but you are the one,
the first lady,
no matta weh gwaan a yuh a him baby
yuh man love yo dung to the ground wey you walk but some gal a get walk upon

(verse 2)
him pro fi have yo cause your style a long the place
whole heap a dem cah man go what you cyan replace
him cyan sleep good without your warm embrace
so you nah fi worry bout a gal weh waan your space
some gal aint go see dem man sometime
all when nuh have no east no ?? time
him work a day and she cyan see man a night time
but gal you have di right wine

(chorus)
cause you are the one,
the first lady,
no matta weh gwaan a yuh a him baby
yuh man love yo dung to the ground wey you walk but some gal a get walk upon
but you are the one,
the first lady,
no matta weh gwaan a yuh a him baby
yuh man love yo dung to the ground wey you walk but some gal a get walk upon

(verse 3)
hey
gal you know fi hold the man
keepin man caring
look good keep him starin'
him love you cause you dearin
satisy him hunger good food preparin
some gal
have a man and love fi share
that's why
you cyan blame dem if dem waan be you
gal you blessed everyting a work fi you
you are di trinity and him a di neo
show dem the one mek mi see you

(chorus)
cause you are the one,
the first lady,
no matta weh gwaan a yuh a him baby
yuh man love yo dung to the ground wey you walk but some gal a get walk upon
but you are the one,
the first lady,
no matta weh gwaan a yuh a him baby
yuh man love yo dung to the ground wey you walk but some gal a get walk upon

repeat verse 1

chorus

repeat verse 2