Jah a mi artist ehnuh and mi know the man talented bad ehnuh but this so **** up it nuh sound true....a just saturday jahvinchi deh a mobay wid him dads and empire family a mash up the place suh this hard to believe
as much as how mi nuh care fi dem one bit mi nuh think dis true & even if it was mi nuh surprise cuz kartel is a ungreatful back stabbing judas informa a bore tongue whore tongue bleacha & B.A.T.T.Y-teacha!
-- Edited by general on Tuesday 3rd of November 2009 04:00:19 PM
if is dat happen inna empire camp....Me done check say if you bad, bad will follow you...Him make chune like **** fi d year and still sell 8 album.... Me really start dislike d bleecha...Only rhyno, deva and Jah vinci me ever did rate in deh as singer....Kartel gwan always be a song writer for me...Nuf lyric no delivery Fi him come wid dat **** in dancehall it take slackness to another level....Memember say d empire falling...Bounty just start boom deh up and all piece soon fall @#$isha ah b!$%h if him do dat
WELL, I'VE TO WAIT ON THE OFFICIAL REPORT TO CAST MY JUDGEMENT, BUT IF THIS IS THE CASE I WOULDN'T SURPRISE, BECAUSE KARTEL AND BOUNTY IS ALMOST THE SAME........THEY ARE DRIVEN BY THEIR EGO.....