yo yute mi look pon u ediot designs pon u page yute mi have dem same tutorial deh when me use to use photoshop in the 90's YO DEM THINGS DEH WHA U CALL DESIGNS MI CAN USE A TYPE WRITER AND DO DEM DEH CAUSE A PURE WRITE U WRITE PON BACKGROUND YUTE ALL MI AFFE DO IS GET A COLORED PAPER AND TYPE PON IT
suh long yuh a "design" an tutorial cyaa help yuh and if yuh could duh dem why yuh nuh duh dem the fact you looking advice is that yuh cant suh just stop an think an sort out yuh thing mi nuh deh ya fi cuss wid nobbady and yute mi just when deh try help yuh, jah know
-- Edited by Ranade on Tuesday 3rd of November 2009 02:35:45 PM
lol lol riddim daddy go eazi talk the thing u zimi.arite ranade a jus the tone a voice u seh it inna yu zimmi dont say it inna deh tone deh again mek it sound like u a professional u zimi say next time like u a rookie then mi will listen.
very creative, just need a little more skill wit your tool to make the idea even more vivid to persons who can't see art. first off i think you should work on blending your colors. second i think you should aim to be more original in you style of art (from my observation i think you were trying to execute the urban graffiti style of need for speed most wanted). but then again for a beginner that's a damn good design.