Topic: ELEPHANT MAN-MONEY FI A RUN(lyrics)

ELEPHANT MAN-MONEY FI A RUN(lyrics)

Di people dem a weep (true)
How long dem a go do it
Jamaica a go nice again ? dem a go live fi see it
Mash up wi likkle island ? no we nah go mek dem do it
Dis mi hear from di street (dem a seh!)

(We) Tired a di bag a killin ina di slum
Di people dem a seh a money fi a run
Same topic mi hear every weh mi tun
Di di di di people dem a she a mo mo mo money fi a run
How we fi hungry and you come a gi we gun
Di people dem a seh a money fi a run
Same topic mi hear every weh mi tun
Di di di di people dem a she ah mo mo mo money fi a run

(Hey you) Weh stand up ova deh so and a screw
It woulda pay you better if you find something fi do
(Big up who?) Who? Every every hustling crew
Di man weh sell di peanut wrigley?s and di cashew
(Hey Sue!) Baby girl mi have something for you
And all di hustlin ladies ? una a mi boo
Big up di husler dem weh live inna seaview
Riverton city, callaloo bed to baktoo

Repeat Chorus (1x)

To the hustler jugglers ina di scheme
Di thugs de ina foreign weh a hustle de green
Di di di seller di haggler dem weh a hustle the cream
And di taxi dem weh a run from half way tree to papine
Dem and dem bag a promises and we caan see no better
Da Da da dats why mer mer merciless havi write dem a letter
We tired of dem promises a money wi prefer
Caa we want pointed mouth shoes build outta alligator
(We We We!)

Repeat Chorus (1x)

Posts: 72
.....idont think this is all......

2ym6goy.jpg