Intro: Di people dem a weep (true) How long dem a go do it Jamaica a go nice again ? dem a go live fi see it Mash up wi likkle island ? no we nah go mek dem do it Dis mi hear from di street (dem a seh!)
Chorus: (We) Tired a di bag a killin ina di slum Di people dem a seh a money fi a run Same topic mi hear every weh mi tun Di di di di people dem a she a mo mo mo money fi a run How we fi hungry and you come a gi we gun Di people dem a seh a money fi a run Same topic mi hear every weh mi tun Di di di di people dem a she ah mo mo mo money fi a run
Verse 1: (Hey you) Weh stand up ova deh so and a screw It woulda pay you better if you find something fi do (Big up who?) Who? Every every hustling crew Di man weh sell di peanut wrigley?s and di cashew (Hey Sue!) Baby girl mi have something for you And all di hustlin ladies ? una a mi boo Big up di husler dem weh live inna seaview Riverton city, callaloo bed to baktoo
Repeat Chorus (1x)
Verse 2: To the hustler jugglers ina di scheme Di thugs de ina foreign weh a hustle de green Di di di seller di haggler dem weh a hustle the cream And di taxi dem weh a run from half way tree to papine Dem and dem bag a promises and we caan see no better Da Da da dats why mer mer merciless havi write dem a letter We tired of dem promises a money wi prefer Caa we want pointed mouth shoes build outta alligator (We We We!)