If she nah gi u pum pum.................Poem

Yo this Kathy weh me rate come gimme a link,
Me a beg her likkle front....cause she love fi beg me tings,
The no weh she tell me wasnt a if or maybe straight,
Me a good youth me really a pre d pum pum but me sure me nah go rape,
So me just switch the argument baby I feel to take u shopping.....
her eyes got shine like granny pot after it get scour,
So me just reach fi some dough...she want to hold a small amount of the flour,
I said baby dont worry a me & u a par,
I will pay the girl bills just jump inna d car,
She seh where to I said ochi..Notice she leave her purse,
So on the highway I go, she smiling...my pants still feel like it a go burst,
Reach ochi we park up...in the store she start to walk,
Everything expensive...baby a this me want......
did the maths in my head...me b****c**t,
Me just mek she go up to the cashier...oh baby my Credit cards in the car,
Walk out of the store lock the door and ****ing drive lef har...........

Translation u better learn fi google....Be careful of the grave u trample..only a stupid man steps on a gun...

nice

Get your Portable ID!

HAHAHAHA FUQQA, RITE FI HAR, MADDDDD!!!!!!!!

hahahahaha! yute yuh sick head...........

YES I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOL

ALLIANCEFILIFE.COM

SUBSCRIBE TO ME ON YOUTUBE>>> http://www.youtube.com/user/DJGEMINI31MUSICPAGE?feature=mhum#p/u

maddd lol

thx for the comments

Translation u better learn fi google....Be careful of the grave u trample..only a stupid man steps on a gun...

dwl

LOLLLLLL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lollollollollol
yeah man; a dat fi reach ar luv pla