SUPRIZE says

I don't really diss females in this manner
BUT
bleaching or not
Lisa Hype is an ugly crawny looking b!$%h
Any man wha sleep wid har has no c**ky principles
Their c**ky has no ambition and waan dash weh

JBUZY5707 SAYS

u really think kartel sen har fi do dis?
but why?
lisa hype has no career
nd dis jus mek it worst...

REALLY AND TRULY SAYS

Lmao Oh well Queen Ifrica will have a field day with this one.
This chick counteract her own self in the same song.. first she says "i am beautiful in everyway words can't get me down" then goes on to say that she is proud of her bleaching.. can you say OXYMORON.. well i guess dancehall has officially lost my ratings.. it was nice while it lasted.. RIP dancehall.. yes slave master you have finally won.. our generation has lost i wonder what Soul music is up to?

BRUTUS SAYS

lisa hype did uggggggggggggggly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

from day one suh i nuh see wah the uproar from.....

kartel fi kick har **** out .....a dooor........****a talk bout bleaching.....that caw save yuh

GHOSTFACE MURDERA SAYS

terrible
self-hatred and processed vocals
worst.
song.
ever.
i don't say gaza or gully, but if this is a gaza rep.....loose offa dem
is this even real? i don't want to believe the heights of this ****

NATTY REBEL

Kartel probably wrote it. Unu that blind to see wah a gwaan. These corny songs are just here to start controversy and promote hype. No such thing as bad publicity, these people have no shame. U soon hear di argument "a fi mi body mi can do whatever mi want."

Sad part is in the end little girls will be aspiring bleachers.

One more nail in the Dancehall coffin.

GAZAWORLD SAYS

Mi rate Gaza and the Empire but complete **** dis....Kartel should drop Lisa Hype for a song like dis....wha she a teach the yutes...black skin is beautiful... White people look at this song and laugh....**** Lisa Hype im never listening to another song from this alien looking b!$%h again.. Kartel drop this b!$%h now before she bring the whole Empire down with this ****..Who let her release this garbage and infect the ears of the yutes dem.**** LISA HYPE AND HER BLEACHING...BE PROUD OF YOUR REAL SKIN COLOR LADIES...DON'T BLEACH...GAZA MI SEH BUT KARTEL U MUST DROP THIS b!$%h OFF AT AREA 51

source: http://forum.dancehallreggae.com/showthread.php?t=187210

-- Edited by gamepun on Friday 16th of October 2009 07:46:26 AM

I CAN BET ALL THESE COMMENTS CAME FROM GAZA FANS TO ENUH hmm WELL IS KARTEL DID SEH DEM FI RUB ON THEM SKIN CREAM

"One more nail in the dancehall-coffin" describes this song and situation the best way...
I often say a lot of the lyrics just for the style and for the hype u get. And its okay when u do it inna wicked style. But how far....
I started to love reggae because man a rebel and I proud bout what I am.
Let us live what makes us starts loving this music and culture.
And let us stop try to be like all a di babylonians.
Maybe u say I listen to much Culture music.
But we haffi make the difference from our life to the one of babylonians...

To those people who say these thoughts have nutting to do with Lisas Tune just should thing about this: I think every tune should bring something positive and good, of course also to make fun and enjoy yourself, nuttin wrong bout party...

But music haffi mek us troding on this journey called life with good intentions!

YOW HEAR ME A SEH, A GAMEPUN PAY SOME MAN FI SEH DEM TING YA U ZEET. D MAN JUST NAH BILL, MI NUH KNOW Y

GAMEPUN I WUD LUV TO KNW WHERE U A GET ALL A DIS FRM CAUSE UR NOT A GAZA FAN && DI WHOLE A APPLAINCE DEM LUV FI TLK CRAP U ZIMME

zjmartian888 wrote:

GAMEPUN I WUD LUV TO KNW WHERE U A GET ALL A DIS FRM CAUSE UR NOT A GAZA FAN && DI WHOLE A APPLAINCE DEM LUV FI TLK CRAP U ZIMME

well the source s rite below, it says dancehall reggae.com

fire

me neva listen d song haffi guh sdl it now

25isxw3.jpgmaddddddddd

ookkk

lol ahh pun

true ting

mi na lie mi neva lissen the song and mi no intend to either lisa hype fi gwaan save up d likkle money weh she a mek now or be a bleaching cream rep cause her career in music stay like her skin it bleach n it jus nah reach!!!

hot pon bleacher

MZJA GENERAL

p**sy go suck yu madda showsky, weh yu know bout the gal p**sy

King gel wrote:

p**sy go suck yu madda showsky, weh yu know bout the gal p**sy

PETER KING GEL U A BLEACH TOO SORRY FI TEP PON U CORN BOSS ds

lmaolmaolmao she nah ntn bout her self if, if u really listen 2 di words of di songpity

If u wanna be the best, do ur best

dis one and bleachin...**** fi know... but who di gyal in di white beside har inna pikkit