SORRY SHAN TO BURST UR JAWZA BUBBLE BUT WHERE IN JA U SEE DAT BUS ? WHY DIDNT U FOLLOW DI LINK FI SEE IF A REALLY AFRICA ? AND IS SO U NO LIKE VADO OR GULLY OR ALLIANCE OR KILLA OR WHOEVER DAT CANT HAPPEN FI IM ?
kolonji... im gonna be on ur case like a ****in lawyer now... u mussi a bleach mek u a talk bout it so.. appliance p**sy
SORRY SHAN TO BURST UR JAWZA BUBBLE BUT WHERE IN JA U SEE DAT BUS ? WHY DIDNT U FOLLOW DI LINK FI SEE IF A REALLY AFRICA ? AND IS SO U NO LIKE VADO OR GULLY OR ALLIANCE OR KILLA OR WHOEVER DAT CANT HAPPEN FI IM ?
kolonji... im gonna be on ur case like a ****in lawyer now... u mussi a bleach mek u a talk bout it so.. appliance p**sy
1ST OF ALL U CANT DEH PON MY CASE DEH PON U GAL CASE OR BLEACHA CASE ****TTYBWOY ANYWAY MI WAH KNO WAT MI A TALK BOUT SO MUCH TELL MI AND YES MI A ALLIANCE BUT IF MI LOOK LIKE P#SSY TO U IT SAD DAT MEAN U NEVA F#CK IT YE LAST TING U TALK TUFF PON NET BUT NO BOTHER DO DAT YUTE SEE MI AND DO DAT OK DUN TALK F@#KING BADMIND @#$GAT JAWZA FANS
mi sure the other day the site name DancehallMobi.com placed some comments of people in Kenya who were surprised about Kartel's Album sales so far as they have been buying up the bootlegs like crazy and expressing their entire support for the Gaza ..so this what you have here is nothing to conclude that alliance runs Africa...mi sure none of us go there regularly fi know that...so chill kolonji...yuh nuh have to stoop so low fi try prove yuh ambitious gantacies youth...it come in like seh yuh get up every living day of yuh life a talk 'bout alliance...mi would a interested fi find out how that benefit yuh youth...just esay more while...yuh two partisan...come in like some politician