Hate we if u waan hate we!!! GaZa!!!

DJ-Chameleon-transparent-background.png

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
SOUNDCLOUD

gully fan dem F*** off!!!! u vex no pu$$yclat >>>>>>>>> i say this , everbody know it gaza the man say from long time , i sure the man was makin a joke & u know the media like 2 mak a big F***in deal out of nothing ............

yo nuff man a  fu ck ing idiot and i dnt care who want seh nuttin....ny of u c an actual video wid di man sayin wat is stated? As soon as a rumour kicks off unno jump on it and dont kno if its true or not... 

Lemme show u seh nuff man stupid...last month evrybody a hype and a call usain name and a jump up and a seh rae rae rae jamaica this n jamaica dat...and di same likkle ****y dem now as usain seh sumn dem want hide behind "oh this is right and this is wrong" and "is not a gaza/gully thing" and "he is behaving like kanye" when a just because the man voice his opinion...fu ck unnuh...a chat unnuh a chat cause if di man di seh gully unno same 1 wud seh "oh he has a freedom of choice and he is a young yute"

NYBODY WHO NUH LIKE WAH MI SEH FU CK OFF!!!!!!!!

A some lick him want inna him face people! damn fool!

cpcpGazA the man seh anybody nuh like dat jump inna gully.fdfdydbydbydb

A Gaza him seh so a Gaza mi seh straight.

it bun dem tru mobay seh Gaza(8) lol
di M-A-N seh Gaza..lef it at dat

up to di portmore time!

he can't do that

A SO MI KNOW SEH NUFF A UNU A EDIAAT INNO, THE MAN IS MORE THAN A NORMAL 23 YEAR OLD WID OPINION

USAIN BOLT NEED FI REALISE SEH HIM A THE CENTER OF ATTENTION RITE NOW, SO IF HIM SNEEZE, PPL A GO TALK BOUT IT, HIM NEED FI BE CAREFUL, AND HIM A DISS HIM SUPPORTERS TOO, IF HIM DID SEH GULLY, MI NUH EXPECT HIM FI DO THE SAME EITHER, YUH CYAAN TEK SIDES WHEN U HAVE CERTAIN POSTION OF POWER

A BET YUH IF IT WAS THE PRIME MINISTER WHO SAY, MORE PPL WUDDA CUSS TOO

MI NAAH SEH THE YUTE NUH FI LIVE HIM AGE INNO, BUT BE A MORE MATURE PERSON, THE WHOLE WORLD A PREE YUH

AND FI ALL WHO NUH LIKE WEH MI SAY, F.U.C.K OFF

U MEAN IF HIM SNEEZE NUFF PPL A GUH KETCH FLU. SO HE MUST BE CAREFUL OF WHAT HE SAYS AND CHOSE HIS WORDS WISELY.

GAZA !!! GULLY !!! PNP!!! JLP !!!! ANYONE REALISES THAT ONLY THE PEOPLE WHO CREATED THESE DIVISIONS AMONG US JAMAICANS ARE THE ONLY ONES BENEFITING FROM THEM????

IF YUH SEH GAZA TODAY VYBEZ KARTEL NUH SEE YUH WHEN YUH A DEAD FI HUNGRY TOMORROW. AND ITS THE SAME WAY WITH THE REST>>>>>>>> KIDS IN SCHOOL STABBING EACH OTHER OVER THIS CRAP AND WE THE OLDER ONES A PUSH MORE FIYAH INNA IT TOO>>>>>

MI RATE DANCEHALL TO DI MAX BUT A NUH DIS MI WAH SEE CAUSE IT JUS AGO TURN OUT INNA A NEX TUPAC AND BIGGIE SAGA>>>>

BLESS

ahhh boii, mi just face the facts, unu will never learn, if something go so as weh dem say, it bigger than that, him a try fi get fans but at the same time him a mek critics and enemies,

have u ever seen a chris gayle or bibi gardner come out and seh "yow a pnp mi seh, or jlp mi seh"
who nuh like that can go chuck off??

and they are all sportsmen, the point of it is, WHAT DOESNT CONCERN U LEAVE IT ALONE,

and everyone is like, "oh he has his opinion, the boy seh gaza, rae, rae ,rae" of course everybody have dem right fi talk weh dem want....but u remember weh bugle song seh...."speech naah nuh freedom"

see how kanye have the freedom fi speak him mind and see wah reach him................

ppl must think before them say things......but most a unu keep looking pon it from a gaza/gully standpoint....me and unu can say anthing we want inno, cause nobody nuh know we, but he is a ambassador for the country and u lead by example.......while other ppl a look fi a solution fi end di gaza/gully rivalry.....him just a endorse it more

MI KNOW NUFF PPL A GO CUSS ME, SOME A GO WRITE THE WORST STUFF BOUT MI, BUT MI USE TO IT BY NOW

MI HAVE MY OPINONS LIKE EVERYBODY ELSE..................SO IF U NUH AGREE... A SO IT GO

well as me seh fu ck who tek offense to anything mi seh...i cudn giv a %&%*

There will always be critics in life whether you like it or not. Bolt never said that gaza is better than gully. Kanye also had the right to his opinion BUT AT THE WORST SITUATION. Think about it? The man diss you personally with his opinion? I THINK NOT! Don't take it personal!

ok titus u win as usual, ur not from jamaica so u wudnt understand

-- Edited by gamepun on Wednesday 23rd of September 2009 07:26:45 AM

USAIN NEED FI KNOW WAH HIM A SAY OUTTA ROAD CAUSE DI YOUTH DEM NAH PLAY...

l_e44255a064bd36623355d503262dfb78.jpg

GAMEPUN YU A CHAT WID SENSE STAR....NUFF A DEM JUST A rae, rae, rae DEM MOUTH BOUT GULLY AND GAZA AND NAH WATCH DI BIG PICTURE.....USAIN FI DEH A TRY FI UNITE DI YOUTHS DEM AND NAH TRY FI DRIVE A BIGGER WEDGE BETWEEN DEM....

l_e44255a064bd36623355d503262dfb78.jpg

him realy should watch his words in future.....
u neva knowfiggh

****MiX NaTiOn InT'L TrAnScEnDeNt****
Him fi memba seh a Gully Gad big him up first. A when Hellbwoy hear seh him seh Gaza him start refer to him inna song and den when di man talk bout Gaza a track meet, him run guh do song fi di man. Now him a run een like him waan diss Gully Squad?Alliance.

If him a stop di man song dem a club, dat mean seh him a stop di man food and Vado never try dat wid him, him big him up and Asafa too.

Fuqqry him a keep up. STRAIGHT!!!

mnilogo5.jpg

ahhh boii, mi just face the facts, unu will never learn, if something go so as weh dem say, it bigger than that, him a try fi get fans but at the same time him a mek critics and enemies,

have u ever seen a chris gayle or bibi gardner come out and seh "yow a pnp mi seh, or jlp mi seh"
who nuh like that can go chuck off??

and they are all sportsmen, the point of it is, WHAT DOESNT CONCERN U LEAVE IT ALONE,

and everyone is like, "oh he has his opinion, the boy seh gaza, rae, rae ,rae" of course everybody have dem right fi talk weh dem want....but u remember weh bugle song seh...."speech naah nuh freedom"

see how kanye have the freedom fi speak him mind and see wah reach him................

ppl must think before them say things......but most a unu keep looking pon it from a gaza/gully standpoint....me and unu can say anthing we want inno, cause nobody nuh know we, but he is a ambassador for the country and u lead by example.......while other ppl a look fi a solution fi end di gaza/gully rivalry.....him just a endorse it more

MI KNOW NUFF PPL A GO CUSS ME, SOME A GO WRITE THE WORST STUFF BOUT MI, BUT MI USE TO IT BY NOW

MI HAVE MY OPINONS LIKE EVERYBODY ELSE..................SO IF U NUH AGREE... A SO IT GO

WELL SAID IT SAD FI SEE JAWZA FANS A LOOK ON TINGS 1 WAY DI MAN SEH JAWZA SO DATS ALL DEM CARE BOUT BUT IF SAYING DAT MEK IM LOSE FANS AND RESPECT WELL I GUESS NO MATTER TO UNNO AS LONG A JAWZA IM SEH SOMEBODY SEH IM A NO POLITICAN IM A SPORTSMAN TRUE BUT ALSO TRUE SEH IM A NO ARTIST SO WAT U TRY DIVID DI GULLY AND GAZA MORE 4 ? YOU OD AND A DIVID BLACK IN UR OWN COUNTRY DAM AND BOLT FI MEMBA A RUNNING GIVE IM OD A NO LIKE IM STOP POVERTY SO FI ME YE DO COUNTRY PROUD BUT MI NO BETTER OFF BOLT JUS NO MEK DI EGO GET TO U CONTRY HEAD MEMBA DAT