Uno dj song weak!! Him nah sey nutten.all him chat bout is suck ****y this and suck ****y that!! From wha mi see the dj get catch off guard and try side step the war enuh. People sey dem want gun tune and tired of the suck ****y ting from the two a dem-----------------a kartel keep going back to suck ****y tingl that all him sing boutfascinated wid the man!!
The man drop hellboy why him never reply to that?? The man drop Ending of dem road, crosser than ever,enemies they are not suck ****y dis or F*** dis! Why him nuh reply to dem dey..him love chat bout sucking ****y too mucheverything inna dem song ya true then? Cause him side step dem dey--- UNO FI SHAME A UNO DJ! F***A TUN INNA SING JAY and when mi dj drop bullet pon him blo*o*dc**t him get confuse start sing bout sucking ****y!! People dem tired ah it yute drop lyrics! Mavado ask you and killa ask you---why you have man tattoo you pon dem?? You side step that inna mavado clash and you dodge now> hide and seek you play? Uno give uno dj pure excuse!!
And yute stop talk bout ninja!! UNO COME TELL MI THIS ****!!! HOW THE F*** CAN YOU SEY YOU BAD UP THE MAN. And you have to turn around and apologize to the man you claim you bad up? Then you bawl bout it? Then you vex wid my dj sey him leave you out dey fi ninja dem kill you? Then mi dj have to convince you fi come a the show wid him wey ninja deycause you fraid ninja.you argument weak( and uno fi stop mek excuse fi the dj_______--him nah sey nutten inna dem clash yahim side step the topic at hand enuh--------- then mi dj sey him F*** it hard and cum pon di titty then tun around and full it wid icky the idiot come back inna the recent song(duppy killa) and sey me sey mi icky titty you talk bout the breast what the F***!!!!
And Who the F*** sey ****y and b**** a di same? What the F***? I never here this %&%* inna mi life---which generation yard man chat so? Which one uno here fi uno friend sey yo mi F*** da gal ya hard until her b**** bruise up? Uno cut F***ery!! Uno dj wobble!! Why him nah answer these things.all him sey is killa suck ****y Which one uno fans tell next man sey yo my yute di gal ****y good like mi high grade herb F*** kind talk dat? You uno mek pure excuse fi uno dj..dem songs weakgaza yute you embar****ing your fans------------
all kolonji hear is s..u..cc..k p.u.s..s..y mind a you interested in just dat ...mi sure mi hear other things than tat
LOL MI SEE IT AND LIKE IT DI YUTE HAV A POINT NO BIAS TING INNA DAT ANYWAY HOW U COME FI CALL UP MY NAME LIKE ME WRITE DI TING NOT CAUSE DEM A TALK DI TRUTH BOUT U MAN AND IT A HURT U HEAD NO MEAN U FI BEX WID MI AND I DONT EVEN UNDERSTAND WAT U A SEH DATS WHY UR MAN FI TEACH U SOMETING EDUCATIONAL CAUSE CANT EVEN WRITE FI PPL UNDERSTAND YA
Uno dj song weak!! Him nah sey nutten.all him chat bout is suck ****y this and suck ****y that!! From wha mi see the dj get catch off guard and try side step the war enuh. People sey dem want gun tune and tired of the suck ****y ting from the two a dem-----------------a kartel keep going back to suck ****y tingl that all him sing boutfascinated wid the man!!
The man drop hellboy why him never reply to that?? The man drop Ending of dem road, crosser than ever,enemies they are not suck ****y dis or F*** dis! Why him nuh reply to dem dey..him love chat bout sucking ****y too mucheverything inna dem song ya true then? Cause him side step dem dey--- UNO FI SHAME A UNO DJ! F***A TUN INNA SING JAY and when mi dj drop bullet pon him blo*o*dc**t him get confuse start sing bout sucking ****y!! People dem tired ah it yute drop lyrics! Mavado ask you and killa ask you---why you have man tattoo you pon dem?? You side step that inna mavado clash and you dodge now> hide and seek you play? Uno give uno dj pure excuse!!
And yute stop talk bout ninja!! UNO COME TELL MI THIS ****!!! HOW THE F*** CAN YOU SEY YOU BAD UP THE MAN. And you have to turn around and apologize to the man you claim you bad up? Then you bawl bout it? Then you vex wid my dj sey him leave you out dey fi ninja dem kill you? Then mi dj have to convince you fi come a the show wid him wey ninja deycause you fraid ninja.you argument weak( and uno fi stop mek excuse fi the dj_______--him nah sey nutten inna dem clash yahim side step the topic at hand enuh--------- then mi dj sey him F*** it hard and cum pon di titty then tun around and full it wid icky the idiot come back inna the recent song(duppy killa) and sey me sey mi icky titty you talk bout the breast what the F***!!!!
And Who the F*** sey ****y and b**** a di same? What the F***? I never here this %&%* inna mi life---which generation yard man chat so? Which one uno here fi uno friend sey yo mi F*** da gal ya hard until her b**** bruise up? Uno cut F***ery!! Uno dj wobble!! Why him nah answer these things.all him sey is killa suck ****y Which one uno fans tell next man sey yo my yute di gal ****y good like mi high grade herb F*** kind talk dat? You uno mek pure excuse fi uno dj..dem songs weakgaza yute you embar****ing your fans------------