Topic: TOURIST A GET MASH UP CAUSE DEM SEH GULLY LOL!!!!!!!!!!

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by

RE: TOURIST A GET MASH UP CAUSE DEM SEH GULLY LOL!!!!!!!!!!

wow...people are laughing at this post...and condoning it...tell yu bout ignorance...dumb bastards lc

bwoy dem ppl ya ignorant eeh, a fight ova gully and gaza, unu mussi naa nuh priorities or pickney fi go feed ... all dem police deh, dem fi go look pon di camera and dem will see who beat di ppl dem

naaah seh nuttin, the whol a diss speak for itself. gaza fans mus feel like %&%* weh dem see this.........

talk to unu deejay

a nuh everyting published is true

GAAAZAAA............Dem Bwoy Ah Ediat...Ah Dat Me Say

real talk dis must stop mi ah alliance mi breggin dem ah gaza we sill sit down and talk like big man aboat kartel and bounty gully caza ah music some ppl ah just p**** stop it ah one love ALLIANCEEEEEE FI LIFE

Finally it comes from one of the horses mouth (Kartel) that people a tek dis ting too far with supporting either artiste side whether it be for the gaza clan or the gully side clan.

a dat fi guan a GAZA dem fi sey

diss is crazi lol

a so de Gaza fans dem stay

Born pon the gullybanks of Morroco

<A HREF="footygeeks.blogspot.com">Click here</A>

kartel talk say him no do nuttin

1 FOOL SEH DI SAMETING GWAAN PON DI GULLY WELL IDIOT MI GO DANCE ON DI GULLY AND KILLA DEH DE ALSO AND DEM PLAY BLEACHA AND DI SELECTOR NO GET MASH UP MATTERHORN PLAY BLEACHA SONGS SO WAT U POINT JAWZA FANS TO IGNORANT AND DARK EVERY TING UNNO JUMP A JAWZA MI SEH S#CK DISS AND DAT MI AGREE GULLY FANS FI GO EASY ALSO AND THE WHOLE JAWZA AND GULLY TING JUS WRONG UP

GAZA

Oh what great Thugs!
They run away when they sew the red and blue light.
But with 15 gangsters they attacked one man and one woman for playing the wrong tune?
They should be ashamed a themselfs...
To sad... And I bet that their girls have to struggle everyday fi fight food for them children.
But the great thugs have better tings to do!
When u a real gangsta, behave like a real gangster.
Protect ur wife and ur pickney. Try to protect everyone from police and gangs criminality!
F***ing idiots. What are those kind of people fighting for?
What do you stand for hellboys? The behaviour a dem is the real personification of evil, the personification of Babylon. The are even badda than every F***ing police officer.
Make the difference in your doing or u just what u are a BABYLON BWOY!

This get outta hand now...

Nuff people i know like both Kartel AND Mavado...

You cant help tings if a Vado tune ah play pon mix cd...

nu matta wa mi agu bac GAZA all wen dem rong aa badness mi sey

mi think if mi kill di two a dem di same time, same night dis f**key might ova an done wid......................an mi serious...i don't give a f**k who want say gaza or gully....di two puzzihole dem fi dead............cut off di head di snake will not survive...........

%$^ery

See dat!!!

ppl taking this gully n gaza thing to far uzeet uzeet

:tnx:

'Me Deh Ya Rasta!

ZJ Fowl

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by