WELL, HE JUST EARN BACK MY RESPECT, BECAUSE I THOUGHT HE WAS GOING TO CHICKEN OUT THE THING....LIKE LASTYEAR I WENT TO STING, I'LL TRY MY BEST TO REACH THIS YEAR!
gaza to d worl!!!........bounty dead like dog...........d ullly man dem caaa run u raaaasssss..........movado run afa stage......................bounty bu%&%*>>>>>>run lef police.........**** unun fi stand up man.....try fi b d last man standing!.....a gaza d thing deh.......a pure %&%* bounty sing.....u not even can hear wah im a seh!!!!!n d bwoy not even av no sense>>>>a talk bout in d center..........him is a F***ing idot...........d man a argue bout location of d anus........my god!!!!!!.........a wah?....a fi him F***ing area that........raaaaaas......a dat dem gone to??????????????????????kamall......real gaza man..........ny ****ies wanna oppose?????.....confrount me up close!!!1
pon a big man level....unu really think killer can kill kartel....................no i guess.................mek mi seh something.....u si all a di hype wah killer get inna 98-2002>>>. kartel was d major contributing factor to that>>>>>>>>>>>>>>>>>>>cause a him used to write all bounty songs for him!!!!beleive mi.......even bounty can admitt to that.....check out war lord trad on millitary riddim...........d sickest tune killer ever sing n when u check out d back ground of that kartel was d writer of it.............dam...........unu nuh c seh since kartel left d alliance nutting nahh really gwan fi dem.........?????...a only vado and busy a seh something..n a through vado duh pure singing n not djing!