suh unu ting deh a gaza tu... ***** man speech dem deh, my ting deh wid mi gal dem but anywayy since the start of bounty killers career he was already clashing wid artist that was b4 him which means to be the best you afto beat the best...now kartel stupid to call up man name and when di ppl dem want fi see a clash at sting him back down and talk bout old artist and blazay blazay... for a lyrical genius is a singer him rather clash wid, p**sy
and a next ting di yute above weh a talk bout killer a live off mavado...yuh IGNORANT!!! if you are running a music company and you are pulling strings for your artist yuh muss expect seh di man fi get compensation and props for his work
how will kartel survive if he keeps dissing ppl...the same ppl that can help in rise of career 8 copies sold...go figure
fi real a star time him fi go pon yah now, mi did really wah si d teacha dun killa still but if a so a so alliance still dead cah a d mavado leaded gullysquad replace d alliance u zimi gaza mi seh
yo si a suh mi know seh kartel isnt as gud as everyone claim him to be cause him a di one seh ina wen since seh killa caah diss him di man diss him an now him a back out
Yea all that is true the gaza king had to run because he wasn't paying mind to his aRrogance in the music. THEY HAVE A SAYING THAT SAYS: THAT WHENEVER A INDIVIDUAL IN THE MUSIC INDUSTRY CAREER IS SINKING... DEM TRY TO PICK PON SOMEBODY FI GAIN ANTENTION SO THAT THE PUBLIC CAN CREAT THAT 2ND CHANCE OF REDEMPTION. The main fact is that eveyone knew that kartel was a mad lyriciss but his career naw move go no where. NO MTV, NO BET, NO WORLD DOMINATION... SO IT WAS EXPECTED OF HIM TO BE THE BIGGESTING IN THE MUSIC. BUT HIS ATTITUDE BECAME THE DISGRACE OF HIS AMBITION. If it wasn't for the gully god kartel would have never diverted to start singing concious tunes AND Afta gully god career swell up him head with evilness. Kartel then realized that when ever and musician engages in war.. it's only normal that either sides career will crash. Cause when it come to war the artist have to generate the best they ever did and if they can't keep it up... it ago sink anway. Ppl ah say that both Kartel and movado a studio gangsta. Kartel is biggy and 2pac ah movado. so u know movado a live longa. WITH ALL SAID AND DONE INNA LIFE ANY BWOY WEH TRY TOY FI GET STR8 GUN SHOT. DEM TO FACEY AND BRIGHT LIKE DEM CREATE LIFE. AND FINALLY NOW A DAYS MI HEAR SAY EVERYBODY WANT TO BE LIKE SOME ELSE. BULL%&%*... BE THE BEST AH YUH SELF AND U NUH NEED NOBODY FI RATE YUH CAUSE YUH KNOW WHAT UR ABOUT AND CAME FROM. KNOWLEDGE IS THE KEY.