Topic: VYBZ KARTEL DECLARES----"MI NAH CLASH BOUNTY"

«First  <  1 2 3 4 5 6 710  >  Last»  | Page of 10  sorted by

RE: VYBZ KARTEL DECLARES----"MI NAH CLASH BOUNTY"

to all a who seh dem a gaza fans and a seh addi di daddy a run unu a ****ing ediot unu nuh realize how d music business a run u nuh c a only two sides inna dancehall Gully N Gaza, nothing nah gwan fi bounty dats why him a call teacha name, from kartel do toilette paper bounty me seh him shouldnt do dat a hype bounty a look affa d man name and kartel woulda a give him if him really go clash him. u zimmi look into that

SUCK U MADA TOILET PAPER
YA TRY LOOK A HYPE OFFA DI MAN

this %&%* will neva end.. bownty need fi bill

gaza nuh have time fi nuh loose man. teacha sarcastic yuh ****: "Songs? Which songs? Were those supposed to be songs? I only corrected, never counteracted.

3951042428_0b723e7341_o.jpg

BO****O FI REALLLL............

titus wrote:

Dezzy wrote:

titus wrote:

I don't even have time to read all these bias comments about kartel. Bounty ran from merciless, kartel, spragga, ninja man, cobra, Rhyno and Javinchi. Now bounty killers career is fading and Movado already broke bolts record, him ah look for hype.

And why y'all get so emotional over the artists? What has Kartel ever done to you people anyways?

srtyuh fi stop move like yuh nuh kno how dance hall set up! If ah man diss yuh, yuh fi diss him back, if him nuh react himma punk

let mi push dis b4 yuh try style man

Yes Killa shoulda war Kartel from earlier n yes judgin from weh mi jus write Killa ah punk fi it.

BUT! since yuh have a whole year fi ah diss him up n him neva seh nuttin, n now him wan push war, yuh supposed to can mash him up pon stage don't? yuh supposed to mek him look like di clown yuh claim him to be don't?

Now yuh have ah crowd....no ah whole population worth of ppl ah seh Gaza, n im sure every single 1 of dem believe dat Kartel (dem Don) can dun anybody pon stage nuh true?

....last question....why yuh nuh back yuh talk star n kill di man n get pay fi it?weird

Sorry for dissing your virtual boyfriend that doesn't know and give ah fu.c,k about you.( Bounty Killer). Don't take what I say personally, I don't know you and don't care.

You think with no logic. People want to see BOUNTY KILLER VS KARTEL not Iyara /prince pin or Assailants(Speaker box called Bounty) VS KARTEL. Bounty ran from everyone, him only have strength for woman and people that can't defend themselves like Flippa. The man ran from so much people, so you vex cause Kartel nah war with a fallen soldier? I don't have time to wast with an ignorant illiterate person like yourself cause you won't get it. One whole year to answer kartel, I guess writers were taking a brake.

PS. Go back to school and learn to type, reason, comprehend and spell properly instead of wasting my time with stupid arguments that won't benefit my intellect...

Peace!cp

-- Edited by titus on Tuesday 1st of September 2009 10:41:40 PM

titus wrote:

Dezzy wrote:

titus wrote:

I don't even have time to read all these bias comments about kartel. Bounty ran from merciless, kartel, spragga, ninja man, cobra, Rhyno and Javinchi. Now bounty killers career is fading and Movado already broke bolts record, him ah look for hype.

And why y'all get so emotional over the artists? What has Kartel ever done to you people anyways?

srtyuh fi stop move like yuh nuh kno how dance hall set up! If ah man diss yuh, yuh fi diss him back, if him nuh react himma punk

Yes Killa shoulda war Kartel from earlier n yes judgin from weh mi jus write Killa ah punk fi it.

BUT! since yuh have a whole year fi ah diss him up n him neva seh nuttin, n now him wan push war, yuh supposed to can mash him up pon stage don't? yuh supposed to mek him look like di clown yuh claim him to be don't?

Now yuh have ah crowd....no ah whole population worth of ppl ah seh Gaza, n im sure every single 1 of dem believe dat Kartel (dem Don) can dun anybody pon stage nuh true?

....last question....why yuh nuh back yuh talk star n kill di man n get pay fi it?weird

Sorry for dissing your virtual boyfriend that doesn't know and give ah fu.c,k about you.( Bounty Killer). Don't take what I say personally, I don't know you and don't care.

You think with no logic. People want to see BOUNTY KILLER VS KARTEL not Iyara /prince pin or Assailants(Speaker box called Bounty) VS KARTEL. Bounty ran from everyone, him only have strength for woman and people that can't defend themselves like Flippa. The man ran from so much people, so you vex cause Kartel nah war with a fallen soldier? I don't have time to wast with an ignorant illiterate person like yourself cause you won't get it. One whole year to answer kartel, I guess writers were taking a brake.

PS. Go back to school and learn to type, reason, comprehend and spell properly instead of wasting my time with stupid arguments that won't benefit my intellect...

Peace!cp

DEAM B*ATTY MANpitybullet FI YUH TITUSbullet

https://twitter.com/#!/IAmStewieJa

da'nandi

:below:

all uno want here is war..yu think bounty can kill kartel ah sting kmt not ah talk...all him afi seh.."AH do *lo** c**t bounty him suck di most p**sy inna di county" n di hole place wid go mad am not a gaza fan AH MAVADO MI SEH but ah true addi ah seh still

titus wrote:

Dezzy wrote:

titus wrote:

Peace!cp

Hmmmm Bounty have only strength fi woman n ppl weh cyan defend demself like flippa? yuh nuh sound like a yard man at all. Mi neva hear nuttin bad bout Kartel besides ova sting 2003.

Anyway So mi did ah talk dancehall n yet yuh nuh answa any of mi question dem because wah? yuh nuh have di answa don't it? Yuh right, yuh nuh kno mi n i don't know you so your internet diss dem nah trouble mi cause yuh seem like a bait who jus love run mouth (as i've seen you trace wid many ppl pon mediazone) so mi nah mek dis long.

Ignorance is lack of knowledge my gud frenenemy (fren -enemy for u none jamaicans)

n mi see seh yuh nuh kno how dis dance hall ting werk. While you are behind your screen during December 2009, I guarantee there will be a clash because "di streets" have di last say. Oh another thing to prove seh yuh dunce nuh *lo**claut lol illiterate only deals with ppl who cannot read or write....%$^ mi bizznezz if yuh cyan undastand? ah fling word weh dem nuh undastand?

"true mi well dunce n you well bright" - Spade again lol

mi love hear when fool-fool ppl talk....yes we need fi go back to school and learn fi write/spell properly.....ah muss Kartels old bmw the writers ah "brake" inna.....biggrinLOL

Sorry for defending you virtual boyfriend that doesn't know and give ah fu.c,k about you.( Bounty Killer). Don't take what I say personally, I don't know you and don't care.

Peace!cp

kmt mi was look 4ward fi the war eno

ydbHim Fraid A Bounty u seet!
{Alliance}

Dezzy wrote:

titus wrote:

Dezzy wrote:

titus wrote:

Peace!cp

Hmmmm Bounty have only strength fi woman n ppl weh cyan defend demself like flippa? yuh nuh sound like a yard man at all. Mi neva hear nuttin bad bout Kartel besides ova sting 2003.

Anyway So mi did ah talk dancehall n yet yuh nuh answa any of mi question dem because wah? yuh nuh have di answa don't it? Yuh right, yuh nuh kno mi n i don't know you so your internet diss dem nah trouble mi cause yuh seem like a bait who jus love run mouth (as i've seen you trace wid many ppl pon mediazone) so mi nah mek dis long.

Ignorance is lack of knowledge my gud frenenemy (fren -enemy for u none jamaicans)

n mi see seh yuh nuh kno how dis dance hall ting werk. While you are behind your screen during December 2009, I guarantee there will be a clash because "di streets" have di last say. Oh another thing to prove seh yuh dunce nuh *lo**claut lol illiterate only deals with ppl who cannot read or write....%$^ mi bizznezz if yuh cyan undastand? ah fling word weh dem nuh undastand?

"true mi well dunce n you well bright" - Spade again lol

First of all your illiterate cause you can't read and understand what I was trying to tell and and you can't write to save your life. Look at how bad your grammar and spelling is? It's horrible!!! How old are you anyways? My little 9 year old brother pointed out all your spelling mistakes and he can write much better than you at his age.

Second, you are dunce! Most Jamaicans here are. I based my judgment on the way you post. I can't understand you cause your grammar is too poor and your ignorance clouds your judgment!

Thirdly, tracing isn't a word. Sensible argument is most likely the term used.

Fourthly, You didn't ask me a sensible question in the first place, all your questions were rhetorical questions.

Finally, you take this thing way to seriously. I didn't curse no one. Your the one to quoted me, cause you took it personally. The truth hurts doesn't it?

I highlighted all the words you've spelt wrong and my advice to you is to go back to school, and take it very seriously. Your embar****ing yourself. no

-- Edited by titus on Wednesday 2nd of September 2009 12:10:51 AM

re this is getting way out of hand now...people insulting each others intelligence over something so trivial...if a so, den di whole a unnu a eediat...

unnu go look a book fi read nuh or google sumn educational...Kartel, Mavado or Bounty nuh give a fuc bout none a unnu...so mi nuh know weh di bag a argument fah...sicc an tired a dis shyt now man kmft

MZ-GAZA-GENERAL
a wah do breeda yow the boss nuh ave time fi iglerz yute bounty fi go look him size

Jerky is P U S S Y

ALLIANCE RUN DI WERL DEM MUMMA AND DEM GIRL...
Bleacha Boy run like wounded dogggg broke boltusain record
Dont run Fagisha Dont Run
sprint.gif
3d lol3d lol3d lol

Alliance str8....

If u wanna be the best, do ur best