RE: Bounty Killer Admits to ****ing Pus sy

mi a bowcat?? dont forget the question sign that after the sentence

but nuttin cyaah beat when kartel seh him nyam punnauny a jamworld

and nutten nuh beat when flex seh "man fi %$^ man" a foriegn.. so alliance really have man inna dem kru... how dem so freaky?

bounty wasn't asking a question it was a statement!!! but why wi all going thru dis and everyone kno boutny nyam pu**y?
next topic!!!

hmm KMT.....RUBBISH

L~I~LP~I~M~P
pity

Peppa Skull!!!

why pick out a phrase out of a sentence. you a bowcat..if u suck ussy well tek di part wey sey u a bowcat and post it.

unu go easy unu a go luuuu

a long time bounty a nyam front

dunce is dunce need to say nothing more

the thing simple 2 freaky a fight fi the freak title

WHAT KILLA IS SAYING SAYING IS THAT..........."MI A BOWCAT"? BCUZ KARTEL REFERRED TO HIM AS ONE. SO KILLA IS SAYING IF HE WAS A BOW CAT KARTEL STILL DID DRINK AN SMOKE FROM HIM.....SO KARTEL WOULDA GROUNDS TO...UNNU GET IT NOW?

naa nuh sence! unu a live inna luuuu!

lol Everybody s.u.c.ks ****y now.

Yow my yute a question him a ask Kartel. Educate yourself him seh If mi was a Bow cat what about the spliff dem share. cos if kartel know him a bow cat why share spliff tail him a lick it back??

he was asking

Yo unuh low bounty, even if him suck **** awah.....???? Nuff a unuh a %$^ unda quite, dem fi release d tape......LOL

BOUNTY ISNT MY ARTIST BUT WHO EVA MAKE DISZ POST HIS DUMB AND ILLITERATE AND HAVE NO UNDERSTAND

BWOY TALK ABOUT IGNORANT BLACK PPL U REALLY HAV PPL ON DIS DAT DONT KNO A QUESTION FROM A STATEMENT ? IF U DONT SEE WAT KILLA A TRY SEH YOU NEED FI FIND JAMAAL OR MICRO NOBODY CANT SO IGNORANT NOT CAUSE U SEH JAWZA DONT ME U MUS DENY DI THRUTH WHY WOULD U WANT DI MAN FI S@#K P@#SY A SO U HATE IM ? AND BY DI WAY ANYBODY EVA REALIZE HOW MUCH PPL REPLY TO DIS POST ? IT GOES TO SHOW HOW POPULAR AND RELEVANT KILLA IS DEM HAVE SAYING SEH DI MORE U TALK BOUT SOME 1 DI MORE U MEK DEM LOOK IMPORTANT

yow. if the man lexus a do it. Why him neva just seh him do it too from that time. Killa is straight up. Aight!!!!!

question him ask

anybody know the name of this song

BO BO BO BO BO BO BOW CAT