but i hav f uckin mouth & 2 hands & i know 4 a fact gazaaaa 4 my back
so u well waah gaza pon yuh back, ohh this is pretty interesting, when anything wid kartel post and mi see yeah man big up kartel or hwtaver, how mi nuh see gaza fans do the same, all mi see is the HMM comment
how unno man a gwan so killa a ask the man a question................its the same as beenie when he say how can i make love to a fella......in the sim simma song
killer talk bout that for yrs & the same shyt happen at sting08 with kartel the alliancefanz talk about that like crazy now it there turn >> dEM talk shyt about gaza fanz are dumb , edoit & all type of shyt but the true hurtS
that whaT ar burn dem
evertime we say >> gaza
alliance fanz dem get vex like them dont say >>>alliance 4 life alliance fanz dem ar move like only dem hav mouth 2 talk
but i hav f uckin mouth & 2 hands & i know 4 a fact gazaaaa 4 my back > no talk ting if u ting i lie >>i be in ja at the end of sept & watch how mi ar roll
GAZA ME SA
dem
-- Edited by Selecta Illmatic on Friday 28th of August 2009 07:21:31 PM
-- Edited by Selecta Illmatic on Friday 28th of August 2009 07:23:31 PM
U KNOW WHAT THE PROBLEMS THE UNGRATEFUL DANCEHALL FANS, PPL LIKE UNU, THE BANDWAGONIST AKA "HOP ON PON THE HYPE"
WHAT WERE U LISTENING IN THE 90'S??????
AND A KILLA MEK EVERYBODY LISTEN KARTEL AND IF U DISS HIM NOW, TECHNICALLY YAAH DISS KARTEL TOO
EVERYBODY JUMP UP BOUT LYRICS AND WHO BADDA AND WHO NUH RATE WHO, BUT MI STILL NUH SEE the point
OBVIOUSLY TOMMOROW IF KARTEL POP DUNG AND NUTTIN NAAH GWAAN FI HIM, YAAH GO JUMP PON SMADDY ELSE BADNWAGON, BECAUSE UNU FRAID FI ACCEPT DEFEAT
AND THEN U DRAW FI "MUSIC MI SEH STILL" EXCUSE
CAUSE YOU A LOYAL FAN A CUSS A NEXT FAN BOUT FI HIM LOYALTY...THAT MAKES SENSE??
IS LIKE YUH AS A THIEF A CUSS A NEXT MAN BOUT WHY HIM IS A THIEF....NUH MEK SENSE
SO STOP TRYING FI SOUND CONFUSE..........AND MEK UP YUH MIND
unu a live lue.. memba kartel and sting him say the same thng.. memba beenie and zimzima "how can i make love to a fella in a rush pass mi the keys to my truck..
bwoy the man seh it and mi c the way how him do it....but jamaican ppl can be dark and fool at times suh killa mess up him self and give kartel tune fi write.....we all no kartel can trace already and him can write....like twin of twins seh "Bounty the fans dem a F.Uck Pon yuh"
mi r.ass one more thing unno dark and fool ehnuh kartel neva seh him nyam front him seh u suck p.ussy bounty nyam punnany....my gosh this gully gaza thing a turn all a unno inna fool to f.uck ppl act intelligent nuh and nuh live inna the damn hype....a music unno fi seh and stop pick a side...yuh have the idiot dem a come on the site and a seh a gaza mi seh and the next a seh gully side ehnuh....the vet dem pon this site fi wish up and stop it then the newbie dem wont come wid dem f.uckry..... DAT Mi Seh!!!!!!!!!!!!!!
seem like ur ears cork up wit marshal coc ky oil..di man say a mr palmer mi dress like di army u suk pus sy bounty nyam pun ani
UNNO DUNCE EEEHH...DI MAN NAH DIRECTLY SEH HIM DO IT...ITS LIKE SOME1 SEH U A IDIOT & IN REPLY U WOULD SAY ME A IDIOT DEN SEH WAT U HAVE TO SAY AFTERWARDS TO MEK DEM LOOK BAD AS WELL & IN THAT CASE UR NOT DIRECTLY SAYIN UR AN IDIOT...PREE DI IMPRESSION OF HOW ITS SAID (DUNCE) BADANG!!!
Lyndo = Alliance Employee of the MONTH!!! LoL!!! WTF!!! Ur argument nuh mek sense yute. Bowny nyam p*u*n*a*n*y ... now be a good likkle hospital and admit it.