- Gates
gamepun wrote:mi a bowcat?? dont forget the question sign that after the sentence but nuttin cyaah beat when kartel seh him nyam punnauny a jamworld
mi a bowcat?? dont forget the question sign that after the sentence but nuttin cyaah beat when kartel seh him nyam punnauny a jamworld
nuffin_but_a_g_fing wrote:u clown him say bounty...clean out ur hears youth
u clown him say bounty...clean out ur hears youth
gamepun wrote:LETS LISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LETS LISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gamepun wrote: nuffin_but_a_g_fing wrote:u clown him say bounty...clean out ur hears youthat least my own too close fi call, u a do one weh nuh know what a question from a actual statement is
zeen di man say mi a bow cat wat happen to di spiff tail and free guiness..if it was a question wat da point of mentionin di guiness and spliff tail
nuffin_but_a_g_fing wrote: gamepun wrote: nuffin_but_a_g_fing wrote:u clown him say bounty...clean out ur hears youthat least my own too close fi call, u a do one weh nuh know what a question from a actual statement is zeen di man say mi a bow cat wat happen to di spiff tail and free guiness..if it was a question wat da point of mentionin di guiness and spliff tail di point of mentioning da guinness & spliff tail is to let kartel know that "IF" him a bowas (killa) dat mean seh kartel is likewiseBADANG!!!