GAMEPUN: RUE BOO WEH MI SHOES DEM DEH? HOW U JUST A COME EEN 7 O CLOCK FROM BEMBE
RUE: sweetheart their under the dresser.. if mi look so dam gud a showcase mi sexiness none the lesser
GAMEPUN:MI CYAAH BADDA WID YUH CARELESS WAYS, U LEFF GONE WHOLE NIGHT AND THE BABY A MEK NOISE A MI EARS
rue:9 Months Of Pain 3 Days In The Hospital & A Baby.know your role. for every sound that child make if you had follow the rules: PINCH leave an inch & roll
gamepun: after wi nuh mek nuh rules, we a fight fi di fuss, after one night a pinch the condom buss
rue: wonder if a tear u tear it ras and claim a pinch yu pinch it. kmt all damage mi ole fi 1 month now ya complain bout baby a mek noise, mi feel seh yuh clinch it
gamepun: imagine mi have everything a sort out, papers a come tru fi mi do 6 month program, one night a good F***, only thing mi have a yu, the baby and a stingy 4 grand
rue: ahm niquee 4 grand?, git up go look wuk dat yu fi do. wid yo brite self a talk bout mi careless, u is a wussi 1 ferk u gimmi i wuda dash weh yo pikney if mi was a stray pusi
GAMEPUN:WHY ME GOD??? WAH MI DO FI DESERVE ALL THIS CROSSES......... WAS THE ****Y WORTH THIS FI MI GET ALL THESE LOSSES
RUE: remember those walls i built. baby there tumblin down now we puttin up a fight yo betta shut up an nuh mek nuh sound. i always lettin u in but now i throw ur stuff in the bin. i cnt take ur shady behavour no more about you callin me a whore
GAMEPUN:U KNOW SEH A TRU MI LOVE U MEK MI NUH GI YUH A FAT BOX, DI ODA DAY MI SEE YUH A FLIRT WID NICO INNA ZONE CHAT BOX MI A CALL YUH FONE LAST NITE AND YUH NAAH ANSWER, RUE WHY YAAH TREAT MI SO WICKEDER THAN CANCER
rue:kmt mi cyaah bodda argue mi nuh able.. afta weh day u wa KETCH LIKKLE MISS QUIVA & FERK BABY pon casino table
gamepun :DAT WAS JUST A DREAM, U KNOW THAT NUH MEAN F***........ BUT HOW U FI SAY U WAAH BADRASTA AND Yu and OP INNA DAGGA TRUCK
rue: oh please thats jus a song u kno like come breed me gamepun & chungy the ferk ah come dung
GAMEPUN:yaah the best thing weh eva come eena mi life inno, i mus confess but honestly me feel seh we shudda really do a DNA test
rue: DNA fi wah??mi neva cheat nore gi weh d pusi 2 nuh other man the least mi wud do a gi d man a 1 chupz den con him ras, that a di plan fi mind yu an me picnkey pluss niquee 4 grand GAMEPUN: tell niquee fi carry back mi dvd dem, she just too damn theif....... i cant wait fly out once mi get a vacation leave
rue: mek mi call Prettyplustax mek she keep we son johnny bravo. so we vacation mi ferk and scream and HALO
gamepun: wappn to him godmother Naz, she cyaah tek care a him too, how that sound? mmm, rue u know seh from weh day mi a pree yuh u start get round
rue: she buzy makin some dollaz and tell some boi bout him mannaz. & bait up a man & buss him like clappaz
GAMEPUN: lol, lets have a mini pun, once and for all in holy matrimoni wah smell so, JESUS CHRIST!!! nuh johnny cheese and macaroni!!!!
-- Edited by gamepun on Thursday 27th of August 2009 03:15:42 PM