Me really have some question weh me know u want fi ask, Bear with me for a second dem no organise a ra**, Why people weh badmind never have nothing good fi talk? Good people die young & badmind people live til dem hair white & look like chalk? Why girls who a look fi love a check u pocket fuss? When since a artist haffi dis a artist just fi get a buss? Why no one wants to help you work fi get u own? & when u start mek money them quick fi tear u down? Why people get so paronoid a pre u everyday? The second a man put dung badness a him them want fi slay? Why the police them story always sound the same? Why when man get in a trouble dem call up gangster name? Why them say hardwork a the key to success? & when u never use to work you had more money & less stress? Why every ghetto youth dream a fi turn into a dadz? When the dadz dem drop out faster than a knife in a scandal bag? Why when the money run it always share up bad? Why me write this poem...a too much time me have?