Topic: IS GAZA & GULLY TURNING POWER & SHOWER ?

IS GAZA & GULLY TURNING POWER & SHOWER ? [13 vote(s)]

YES
61.5%
NO
23.1%
NOT SURE
15.4%

IS GAZA & GULLY TURNING POWER & SHOWER ?

I think di whole gaza & gully ting a get outta hand, it a divide ppl not to mention friends and the truth is none a dem na feed we nor support us as a individual so to tek it so far as to hate or to even want to harm ur friend got me to thinking dat dis get worst dan power & shower.

CLANZ mi sey an a dat it a turn ina ya now

i dont think whatever i choose should affect others including my friends, me and freeze a friend, him a gaza and mi a gully, and wi still chat and run joke, a so ppl fi live...its just conflict of interest.....it will never stop till kartel and vado dies(unfortunatley)....but a so the system set...dem live weh dem talk and we just follow(unfortunatley)

-- Edited by gamepun on Tuesday 4th of August 2009 02:41:23 PM

wat power u talking about...dats entertainment yute...sum ppl just need fi know dem cya tek it pon another level

gaza and gully is not coming in my shower so stop dat rite there...gaza woman dem ogly and no man rite here...but u can stay deh have dem in shower...u can have man in shower

UNU GWAAN LIKE DEM A FORCE NUTTN PON WE
A WE CHOOSE A SIDE AN IF IT A GET WORSE A WE A MEK IT WORSE

WEN U TALKING BOUT THESE TINGS, IS URSELF INCLUDED

no afta gaza n gully nuh suh important

BEST THING SINCE "SLICE BREAD"

http://rapradar.files.wordpress.com/2010/08/q4c9412.jpg?w=540&h=360

for sure