ithink you should use tha pen tool to do tha 'A' cause it look sloppy, like you used MS. paint to draw it.
Like this:
-- Edited by J-goose productions on Thursday 30th of July 2009 06:00:49 PM
ITS NOT SLOPY ITS THE JPEGS CAUSE ITS LOW IN QUALITY AND EVEN SO ITS GOOD THAT WAY NO ONE WUD PROBLY MOC IT UP AND IT PROBLY MIGHT BE HIS STYLE...DAT A U DID WAS GD DOE
, yuh could be right still..........
Bwoy... O Bwoy... Me not even a go say anything... Man go all out o his way to recreate the thing...
mi realize yuh nuh have nuh'n fi talk seh...or yuh have a damn fish brain, di ting nuh look good caaz di 'A' look sloppy nd mi ah mek yuh kno seh di pen tool will correct it nd yuh a flip up like....cho........ daahg, guh easy yute
Pree what me say again and tell me if me a flip up. all me say is me naah say nutn. Cuz that "A" me not even draw it... ITS A FONT.. SUH U CAN GWAAN NYAM UP UR IMMATURE WANNABE SELF... A u alone ave problem suh that nuh bother me none tall... U zeet u zeet...
lollllllllllllllll a nuff him nuff brainz lololol money this yr mi sooon go print 5000 a mine
U ZEEET U ZEEEET U ZEEEEEEEEET... Me a sort out my destination fih pick up... Me soon sort out mine them too... me a wonder if them ago do them multi-coloured like how me want them... Jah know...