LADIES HOW IT LOOK FI SEE YOUR MAN OUTSIDE SIT DOWN OVER A BATH OF PANTIES --NO THAT NO LOOK RIGHT AT ALL--- U UNNO SOON SAY NOTHING NO WRONG IF WE WEAR THEM
u know how much time mi madda used to cuss mi off fi leff har panty dem pon line fi rain wet dem up if mi ooman sick she are will get better suh she can wash har draws mi nah do dat! if mi a tek up close offa line mi naa lef dem tho
arite my view!!!!!!!!!! i would take off panty and even take it off the line if it comes to the test, but mi noh inna d washing. woman must have nuff draws like my woman where if something should happen then she have enough to last her until she get better. a noh really scorn thing but a so man born come c the levels.
some man ignorant nuh ra**claaat......if my girl sick or inna hospital and she need mi fi do her a favor,,, me man enuff fi do it...f**k wah nuff a deh man dem pon diss say cah nuff a dem a gyal clown...f**k idiots....nah grounds out tho...if mi rate mi girl nuttn nuh wrong ......nuff a unnu a live a LU!!!
.. i love my wife so i do any thing for her cook , clean, wash anything
so u can tell who hav a wife from a ghetto gal, dutty/foota gal/second hand down gal .. wha wrong with washind panty 2- this is mordern times washer & dryer 3-some gal maybe hav pu$$y infection that y dem no wash panty
KMFT! Some of y'all in here full a %&%*. I don't see nothing wrong if you and you woman live and you do the laundry. Nothing wrong with putting her underwear in the washer and hang dem out. Y'all want tek dem off when dem dutty but don't want touch dem when they clean? KMFT. Hope y'all don't expect y'all woman to wash y'all %&%* stain draws either cuz that's worst than touching panties and if you fraid to wash you woman draws you should fraid a she p**sy too cuz that means it got problems!
If you can't wash my clothes don't expect me to wash urs but I'm sure when I have my man he will be man enough to wash me and him drawers if the situation arises.
HOWEVER IF YOU'RE A FEMALE AND YOU PON YOU PERIOD YOU MAN NUH FI WASH YOU PANTY DEM. THAT'S JUST NASTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
good points