In a recent trial, a Falmouth small town prosecuting attorney called to the witness stand his first witness, a grand motherly, elderly woman named Miss Ivy. The attorney approached her and asked, 'Miss Ivy, do you know me? She > responded, 'Why, yes of course me know you, Mr. Williams. Me know you > since you was a likkle pissing tail pickney, and wata big > disappointment you is to you family. You is a ole liard, you cheat pan > yuh wife, yuh chat people bizniz, and yuh red-eye, grudgeful and > licky-licky. You tink you is a big shot now but you no realize seh you > will never amoun to nuttin more Dan a > Two-bit paper pusher! Yes, me know yuh very well alright!!'
> The Lawyer was stunned! Not knowing what else to do, he pointed across > the room and asked, 'Miss Ivy, do you know the defense attorney?' She > looked over at the defense attor ney and replied, 'Of course, me know > Mr. Bradley since him was a likkle bwoy too.
> Him lazy, and good-fe-nothing, him boasy, and him always a gwaan like > him white. Him caan=2 > 0build nuh normal Relationship with any woman 'cause > him a man unda covah. Fe him law practice a di worse eena Jamaica > Him chat nuff, him a ole teef, him dutty and nasty. A three different > woman an four man me hear seh him a grind undah covah, an one a di > woman dem a you missis (points at juror member)!! > Yes sah, me know him well..' The defense attorney almost died of > embarra**ment
> The judge ordered both counselors to approach the bench, and in a very > quiet voice, said, 'If either of you ra**clawt bastards ask her if she > knows me, a gwine lock up oonu b*m*o-clatt eena jail fe contempt!.'
-- Edited by Dj Quiva on Saturday 11th of July 2009 09:56:28 AM
'Why, yes of course me know you, Mr. Williams. Me know you since you was a likkle pissing tail pickney, and wata big disappointment you is to you family. You is a ole liard, you cheat pan yuh wife, yuh chat people bizniz, and yuh red-eye, grudgeful and licky-licky.