(intro) (corleone) mi nuh wah dead(yuh mad) (dont wanna mek my mamma cry) mi love mi life(love mi life) mi nuh waan fi lose it(yeah yeaaay)
hey likkle youth deh wid your gun inna your hand(inna hand) tell mi what's your program tell mi what's your plan(yo) everbody know seh life haffi done but wi nah go run it dung ghetto youth
(chorus) I dont wanna die I dont wanna mek my mamma cry for me I dont wanna die and I dont wanna leave my friends and family (I dont wanna die) dont waan nobody bury my body on the ground(yeah) (I dont wanna die) (yo yo) so mi a live fi di most high
(verse 1) yo mi nuh waan fi be inna nuh bold boxe lay dung a look upon no preacha mi waan fi be the last man wey a stand like di teacha dem youth ya get up everyday but seh dem a shoota wonda if the fadda ready fi meet di undertaker dem think is a game dem think is a movie dem a act through dem here too back from have from getting quarter dozen shot nuff a dem a gwaan like dem nuh fraid fi live end but a just pretend dem a pretend ghetto youth
(chorus) I dont wanna die I dont wanna mek my mamma cry for me I dont wanna die and I dont wanna leave my friends and family (I dont wanna die) dont waan nobody bury my body on the ground (I dont wanna die) (yo yo) so mi a live fi di most high
(verse 2) hey cah nuff a dem seh dem a badman and dem a gangsta like David di K they stay wid ?? dem take your life away wid same gun you stand up wid it you wid head nuh play wid just memba seh badness a nuh supm weh you fi play wid
you got to learn about your life your first beauty you up inna earth haffi survive and stay alive cause if you dead who a go comfort you while and who is gonna take care of your daughta and your son weh still a die ghetto youth
(chorus) I dont wanna die I dont wanna mek my mamma cry for me I dont wanna die and I dont wanna leave my friends and family (I dont wanna die) dont waan nobody bury my body on the ground (I dont wanna die) so mi a live fi di most high
(intro) hey likkle youth deh wid your gun inna your hand(inna hand) tell mi what's your program tell mi what's your plan(what's your plan) everbody know seh life haffi done but if you smart nuh run it down hey likkle ghetto youth a
how deh wid your gun inna your hand tell mi what's your program tell mi what's your plan everbody know seh life haffi done but wi nah go run it dung ghetto youth
(chorus) I dont wanna die I dont wanna mek my mamma cry for me I dont wanna die and I dont wanna leave my friends and family (I dont wanna die) dont waan nobody bury my body on the ground (I dont wanna die) so mi a live fi di most high