HOW CAN U COMPARE GAZA TO ALLIANCE..............MI NOT EVEN AGO SEH UTTN...............COZ DI MAN DEM WEH A SEH GAZA KNO SEH ..................EMPRE IN LIGHT YEARS BEHIND ALLIANCE IN TERMS OF FUTURE..............LONG PON STEIN,ASSIALNT,KIBAKI,BUGLE,VADO,SRANI,FLEXX,BUSY,CHASE................GAZA CAN MATCH DAT..............KMT
Bounty- Take out Bounty Killer from the list! Bounty and Bling Dawg need to be in a waste man category for them selves in the retirement home Dancehall of Shame.
Movado - Another category for himself. 70% of copy write 2pac lyrics, 29% f**kry nursery Rhyme lyrics, 0.9% Intellect and 0.09999 % gangster.... One hit, 2 word chorus f**kry commercialized singles won't last forever. Totally 100% waste man hype!
Busy - Another Catagory for himself. Busy ah the real boss!!! Lyrical, versatility, originality lacking tho... But he's the best writer in the whole group and writes mostly all the hit tunes for Alliance members and waste man Bounty.
Serani - 2 hit singles. Very good, but not good enough. Voice is way to annoying, won't take you no where.
Bugle- He has a prominent future, no futher explanation.
WASTE BASKET CATEGORY AWARD:
*Drum Rolls*
Assailant Iyara Prince Pin Kibaki Chase Cros
-- Edited by titus on Sunday 28th of June 2009 06:45:47 AM
(YOUNG GUNZ) Assailant Iyara Prince Pin Kibaki Chase Cros
vs
(theKillers)
Teacha Beenie Blak Ryno Jah vinci papcaan
WHY U NEVA PUTT JAH VINCI N RYNOO???
MI NUH REALLY CARE WHO AGO DEH YAH IN A DI FUTURE INNO NOBODY NUH COME FI STAY A DI TOP, BY THAT TIME , BETTER ARTISTS WILL EMERGE. UNUH JUS DEH YASSO PRESENTLY ARGUING OVER OTHER PPL. THIS NUH NECESSARY STILLZ
this is foolishness alliance a di most f**k*d up group in Jamaica dung to monster empire more militant that them. A bunch of waste men bounty a live affa movado and true him a grind him him mek continue busy good but if him no lef alliance him na go better who the hell is chase cross him sound like a video game THE CHASE CROSS prince pin look like one a di alien out of alien vs preditor iyara look like somebody weh a suffer Bitch dog well him name speaks for it self mi no hav time fi talk bout the rest of the waste man dem but the whole a dem boy deh a fool gaza badman run the school dem pu**y deh fi know a gaza mi seh
unno na debate unno a trace & Alliance clearly better cause dem hav more established artist & system set up (Alliance & Solid Agency) dat only mean dat if ur a up coming artist it easier to buss under Alliance cause of di influence & power there already Jawza jus a bill dem ting & dats why i cant call it a empire yet and all di artist dem hav or up coming artist other dan bleacha & he doesnt hav a foundation system as yet like killa say u gotta pay ur dues but 1 ting jawza got is few promising artist i got to admit jah vinchi & ryhno even tho i think jah vinchi better anyway Alliance 4 lyfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi nah lie mi a gaza man but mi nah bias, alliance go more internationally than empire and wuss like how movado a link wid em hiphop artiste from a longer while still, them affi get more popular cuz mixing dancehall with hiphop weh everybody listen to ago sell off them ting so alliance mi seh, SEH WEH YUH FEEL FI SEH......SSSSSSSH!