RIGHT NOW GAZA A MEK ALL DI MONEY, UNNU SPEAR UNNU TIME A REPLY CAUSE UNNU KNO WHATS HOT RIGHT NOW, DNT BOTHA GET POLITICALLY CORRECT, SAY WHATS TRUE. THAT A ALL MI A SEH EVERY WEH U GO, CENTRAL AMERICA, EUROPE CARiBBEAN, EVERYBODY SEH GAZA. I MEAN U CAAN PASS ROUND DI TING. TOO OVERWHELMING.
thats completely bullshit. who played an european tour this yr? kartel? rhyno? no... it was vado and busy. and u tellin me gaza artists make more money?! 2. i live in europe and go to dances regularly. i can tell u that i can count the amount of gaza tunes selectors play here with two hands. NOBODY says gaza here. there are SOME tunes which get their ratings, while killer, vado, assassin, serani, demarco, busy get the big forwards...
Thanx fi di info TOP SHOTTA....much respects cuz nuff a dem bwoy yah nuh have nuh sense. How Kartel dem fi a mek more money than Mavado dem? It nuh tek much intelligence fi kno the answer to that....
All mi hear nuff a unu a talk bout weh a gwaan overseas an unu never pass airport....psshh nigga please
Thanx fi di info TOP SHOTTA....much respects cuz nuff a dem bwoy yah nuh have nuh sense. How Kartel dem fi a mek more money than Mavado dem? It nuh tek much intelligence fi kno the answer to that....
All mi hear nuff a unu a talk bout weh a gwaan overseas an unu never pass airport....psshh nigga please
ha! all di blind can si dat mi doops.. dem just plane stupid....
xplicit he said that if u watch him hesitate to say it, him didnt want to say that so him try say it inna certain way, but anyway a gaza mi seh buh it have some some song mi rate from alliance na bias d ting
some man vex true dem DJ NO HAVE NUH LYRICS... a 1.5 DJ inna alliance right now an a MOVADO(1) AND KILLA(.5)....OTHER DAN DAT EVERYBODY ELSE DEAD!!!!!!
IF MOVADO NEVA A GWAAN SO GOOD ALLIANCE WOULDA FLOP 1000000%
GAZA EMPIRE TO DI FLIPPIN WORLL....DONT BADMIND DI TING
IT GOES BOTH WAYS YUTE YUH CYAAN SEH A ONLY GAZA FANS NUH LIKE NONE A ALLIANCE SONGZ BECAUSE YUH HAVE ALLIANCE FANS WHO NUH LIKE NONE A EMPIRE CHUNE DEM ALSO.
BUT A SOH IT GOH EVERYONE IS ENTITLED TO THEIR OPINION AND BELIEF.
some man vex true dem DJ NO HAVE NUH LYRICS... a 1.5 DJ inna alliance right now an a MOVADO(1) AND KILLA(.5)....OTHER DAN DAT EVERYBODY ELSE DEAD!!!!!!
IF MOVADO NEVA A GWAAN SO GOOD ALLIANCE WOULDA FLOP 1000000%
GAZA EMPIRE TO DI FLIPPIN WORLL....DONT BADMIND DI TING
"BADMIND A DI REAL KILLA"_TEACHA SAYS
ppl like u the post a talk bout make me name one more wah bout busy signal?? ehh boi u just dumb suh
mi overstand where u cuming from ... MUSIC A MUSIC IT DONT MATTER WHO MEK IT IF A TUNE BAD MI A GUH GIVE IT FORWORD EVEN THO A J.O.P MI SEH TO DI WORLD