Topic: (SUM) GAZA FANZ ARE REAL STUPID!!!

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by

RE: (SUM) GAZA FANZ ARE REAL STUPID!!!

obviously, u dnt kno anything about music, for u to say vado can sing because vado has good melody, him caan sing.if u kno what singing his with a true voice. like serani and even jahvinchi SINGING WISE I HOPE UOVERSTAND WEH MI A SEH. KNO UR SHIT

U A TALK BOUT BOUNTY WHO GET LYRICS FROM KARTEL HIMSELF AND U TELLING ME BOUT TALENT, U DNT HAVE A REASONABLE ARGUEMENT  PON DAH ONE YA BRETHREN......BUSY NUH BAD MI NAH LIE BUT WHO IS HOT RIGHT NOW. U BLND DEAF AND STUPID. EMPIRE A RUN IT U a one di most bias individuals mi eva si pon di inernet to *lo**claut

mi a smoke right now P**y nuh worry bout that

sleepyboi20 wrote:

obviously, u dnt kno anything about music, for u to say vado can sing because vado has good melody, him caan sing.if u kno what singing his with a true voice. like serani and even jahvinchi SINGING WISE I HOPE UOVERSTAND WEH MI A SEH. KNO UR SHIT

well kartel cyaah sing a shitt, him live inna autotune.....him off key fi years.....too much splicing

sleepyboi20 wrote:

mi a smoke right now P**y nuh worry bout that

dat P**y deh unda yu madda, 10 times the regular size, yo yu fi stop watch yu madda wen shi a pee pi. sorry i dont argue with fools.  

5122_121526539831_640499831_2921052_2563644_n.jpg
"Mi LOVE Music", Mi base everyting pon music, but one ting mi sure bout is dat if mi nuh have sumting fi do wid music, might as well mi just DEAD Now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

next ediot, mi seh nothin bout kartel can singi s kartel a singer. tell u what next 10 years from now i bet u who will be the greatest jamaican dancehall artsit of all time and i bet kartel name will be number 1 whether u like it r *lo**claut not.GAZA

sleepyboi20 wrote:

U A TALK BOUT BOUNTY WHO GET LYRICS FROM KARTEL HIMSELF AND U TELLING ME BOUT TALENT, U DNT HAVE A REASONABLE ARGUEMENT  PON DAH ONE YA BRETHREN......BUSY NUH BAD MI NAH LIE BUT WHO IS HOT RIGHT NOW. U BLND DEAF AND STUPID. EMPIRE A RUN IT U a one di most bias individuals mi eva si pon di inernet to *lo**claut

kmt kartel get 7 frigging years fi porve him a the better artist, and all him accomplish was to say that him lyrical and him write song, him write 10 song fi bounty and bounty give him a career

explicit mi did ting a mi u a talk to a wrong post still, mi nuh argue wid man u si it mi a real badman who kno fi use di internet, suh mind ur mouth mi I.

i wah c dat video enuh

sleepyboi20 wrote:

next ediot, mi seh nothin bout kartel can singi s kartel a singer. tell u what next 10 years from now i bet u who will be the greatest jamaican dancehall artsit of all time and i bet kartel name will be number 1 whether u like it r *lo**claut not.GAZA

the singer mash up kartel career, forcing him fi sing, kartel had number but lost it

♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღ MZ OrIgInAl GaNgStReZzღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥
bravo ME LOVE HOW YUH REASON...SAME THING ME SEH TOO...SOME PPL A CHAT BOUT DEM DOAN HAVE GAZA NOR ALLIANCE MUSIC PON DEM PC..BUT HOW YUH FI DISCUSS ANY SITUATION IF YUH DOAN KNW WHAT'S HAPPENING IN BOTH CAMPS?...I THINK THAT IS SOMETHING FOOLISH..IF I EVER SAID I DON'T LISTEN TO ANY GAZA CHUNE I'LL BE LYING BUT AT D SAME TIME A ALLIANCE ME SEH STR8!!!

(*_*)SWEET NIQUES(*_*)

qp4bk7.jpg

MZJA ARTIST
Xplicit wrote:

sum a gaza fans dem stupid, all dem do a cuss killa and vado,

yu know wah mi suprise fi see? the interview wid gully squad , when chase cross seh him rate kartel as a lyricl artist and him rate jah vinchi,

nuh gaza artist or fan cyaah do that, ask rhyno if him rate killer, him say who? mi nuh know who yaah talk? thats just plain foolish.

yo dont badmind di thing. if a gaza tune a play and it mad, mi a say it mad. mi naw go round the thing. sum man fi go easy star. alliance mi sey but mi naw ova dweet. sum gaza man nuh like nuh alliance tune, nuh alliance fan , nuh alliance artist. all wen di tune deh a #1, all wen di tune a run di wurl gaza man a badmind the thing. mi nuh say alliance fanz naw do dat but mi sure it aint like how yall acting up...  if a man fi get a fawwud give a man him fawwud, dont be badmind dont f**k up di music industry.

big up all the real, sensible and the tru die hearted  ALLIANCE fanz.

big up all the real, sensible and the tru die hearted  GAZA fanz.

and all a this that as bein said, sum ediot ago come on ere and say sumthing stupid.

-- Edited by Xplicit on Saturday 27th of June 2009 03:17:51 PM

-- Edited by Xplicit on Saturday 27th of June 2009 03:38:27 PM

my yute a idiot talk dat bcus Alliance man do that tooo.....by the way who gives a rats ass me nuh seh gaza nor alliance a GOD ME SEH!

sleepyboi20 wrote:

explicit mi did ting a mi u a talk to a wrong post still, mi nuh argue wid man u si it mi a real badman who kno fi use di internet, suh mind ur mouth mi I.

a dat meck mi mad, cause mi nuh si this man and him a call bigman P**Y.. nuh say nutten still...rrrrrr

"Mi LOVE Music", Mi base everyting pon music, but one ting mi sure bout is dat if mi nuh have sumting fi do wid music, might as well mi just DEAD Now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi tell deh sey a music is the real thing if a tune bad whether its from gully or gaza if you r a fan of music it should not matter

WEAPONXSOUNDSYSTEM wrote:

isnt gaza strip in palestine?

lol true thing

Crackaz2006 wrote:

Xplicit wrote:

yu know wah mi suprise fi see? the interview wid gully squad , when chase cross seh him rate kartel as a lyricl artist and him rate jah vinchi,

nuh gaza artist or fan cyaah do that, ask rhyno if him rate killer, him say who? mi nuh know who yaah talk? thats just plain foolish.

yo dont badmind di thing. if a gaza tune a play and it mad, mi a say it mad. mi naw go round the thing. sum man fi go easy star. alliance mi sey but mi naw ova dweet. sum gaza man nuh like nuh alliance tune, nuh alliance fan , nuh alliance artist. all wen di tune deh a #1, all wen di tune a run di wurl gaza man a badmind the thing. mi nuh say alliance fanz naw do dat but mi sure it aint like how yall acting up...  if a man fi get a fawwud give a man him fawwud, dont be badmind dont f**k up di music industry.

and all a this that as bein said, sum ediot ago come on ere and say sumthing stupid.

my yute a idiot talk dat bcus Alliance man do that tooo.....by the way who gives a rats ass me nuh seh gaza nor alliance a GOD ME SEH!

yu not a fan of either camp. so why are you ere? i just think sum people a use this fi buill up dem post.

biggaman121 wrote:

WEAPONXSOUNDSYSTEM wrote:

isnt gaza strip in palestine?

lol true thing

lol.  lol.

explicit mi nah lie sum a di artist dem good in a allince busy vado even flex, bounty will always be bounty....but mi a  talk bout right now...kartel a do someting weh mi neva si dun since bounty still him a buss artist from left to right INTERNATIONALLY at that. I mean u kno inna central america jahvinchi and ryno hav show all bout i mean look a di facts.

Xplicit wrote:

Crackaz2006 wrote:

Xplicit wrote:

yu not a fan of either camp. so why are you ere? i just think sum people a use this fi buill up dem post.

ya move like alliance u worship u even know bounty...???

yo you rite yo mi love gaza cause a kartel rhyon and jah vinchi really but if mavado come out wid a song wey bad mi ago listen to it and sa it bad yo cause it is yo but anyways you cyah really pick one said so a jamaica mi sa str8......

*~www.youtube.com/djbiggzmiseh~*

*~www.facebook.com/kevonsmithbigga~*

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by