AS HIM STOP DEH CAR COZ I'M IN THE BACK JUMP OUT, IF I COULDNT, I'D GO ST8 TO THE POLICE AFTER AN DOC GET MORNIN AFTER PILL.... BUT DEPENDIN ON HER AGE STILL... BUT EVEN WEN I LOST MINE I WUDDA WEN KNOW FI GO TO THE POLICE AN WEN HIM COME OUT MI BREDDA A WAIT PON HIM INNA A LONELY SPOT AN DEAL WIT HIM.
I'VE BEEN CROSS FROM MI YOUNG SO DAT WOULDNT HAPPEN, CUDDA WEN HAPPEN BUT DIDNT PPL KNOW MI NAH PLAY...
firstly.. it wouldnt get to that point.. cause a man penis is his weakness. tump him inna him ball and mek a run... furthermore if a man a drop mi home and him fell like himm waaah pass him place fcuk that mi wi tek mi train or a fcuking taxi guh a my yaad cause mi nuh lef home without my money cause ppl sooo fcuked up these dayz.. if i go out wid somebody and dem piss mi off mi can find mi way a mi yaad......
furthermore mi inna da girl deh position mi woulda report it di next day and guh doctor if she can sit down fi 2months and nuh guh doctor she a idiat cause this boy cuda have a disease to hell him cuda have aids...
and if him threaten fi kill mi hahahaha him woulda dead first best believe me... cause mi nuh like wen ppl threaten me furthermore him violate di girl suh mi woulda waah hurt him if him tell mi seh him waah kill mi,....
she shouldnt kill harself... no bady nuh worth you taking ur own life over especially dem stinking man ere....
for the girl above that said she was raped when she was 15... sorry fi hear that still good to see that you have recovered.. stay positive