gweh P**y a yu a badmine di man fame & money chu it nuff. foota a MOCKINGbird!!!
but wait..ppl really believe all this foolishness weh foot ah talk..di man dem nah link and di real reason is that movado seh cubans and foot hype ah seh africa..soh afica and cubans ah war and ah soh di system set...
Comin like most ah unuh neva watch di interview good...di man nah beg nuttin, an jus a state him opinion and a talk weh gwon....him nuh diss nuhbody or diss any 1....suh wah di problem? unuh ago run up pon foota lexxus and get f**k up!
Dem *la*hclaat diat yah pon zone yuh si. Mi a Vado fan an any man man call me stupid can guh chuck tru dem mumma big P**y cuz nuh man caayn bring intelligence to me. Mi nuh eediat!!!!
(OSHENKO SAID sum man get rich and switch.....bout him nuh inna boasy.....a P**y dat!!!!)
da yute ya sound like a P**yhole MAVADO LYRICS IN PROPER ENGLISH FOR WHO DONT UNDERSTAND THE MAN SAID "HIS MONEY IS ENOUGH AND HE IS NOT I REPEAT NOT INTO THE BOASTING " WHICH MEANS HE IS RICH BUT DOES NOT TAUNT PEOPLE WITH IT.
So ppl can stop try use im lyrics against im, mek dem never do dat to kartel wen im say im no wah kno God cause dem a bleach fans which all kno bleacha fans are the most bias.
DUMB ASS JUST SAYING U RICH IS BOASTING, NEED NOT SAY NO MORE U JUST DUNCE LIKE VADO
BUT FOOTA AH WAGGONIST FUQING SOUP MOUTH GUH LOOK A JOB & STOP SPONGE
Haahahahahahaha!yuh nuh affi angle d man su ruff.....